Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Skuteri i Motori
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Skuteri i Motori Raspravljate o temi Koju 125icu u Automobilizam i Motori forumu; je pa kaj onda...mene nemogu ulovit dok sam na sp-u..kak bi onda tebe??...

Odgovor

Opcije Teme
Star 24-09-06, 19:41   #41 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,250
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs
Re: Koju 125icu

je pa kaj onda...mene nemogu ulovit dok sam na sp-u..kak bi onda tebe??
Vuxs je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 25-09-06, 00:05   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 18-12-05
Godina: 18
Poruka: 84
Toma se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Toma Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Toma

Citat:
Pravi autor: Hacker55
Također, Aprilia RS125 je zakon, ali je stvarno preskup za ono što nudi. Ako padne cijena do 4. mjeseca vidjet ćemo...možda čak netko bude prodavao polovni (novi ali polovni)...

Slažem se sa tobom ali ja bi AKO ga budem kupovao kupio bi tek na ljeto sljedeće godine 7-8 mj. i ja se duboko nadam da će pasti cijena
Odgovori sa citatom
Star 09-10-06, 02:02   #43 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-04-06
Godina: 27
Poruka: 85
wasx se izdvaja iz mase

ma 2-t 125-ice se uopće ne isplate kupovat nove, a popuste i ne čekajte, za te pare(30000+) rađe kupite novu kawu er-5 ili neki rabljeni(pogaso 650 ie, kle 500, gs500f...)
wasx je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-10-06, 21:59   #44 (permalink)
Najveći Car Foruma

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

bravo..a recimo da netko ima 16-17 godina....plus računaj prve dvije nakon što dobiješ A kategoriu...znači 3-4 godine voziš 500ccm i više i misliš da te neće niti jedanput haltati ili te slikati???a i s 17 godina na 500kubika?!
kužiš....
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-10-06, 23:16   #45 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 26-04-06
Godina: 27
Poruka: 85
wasx se izdvaja iz mase

imas pravo, ni ja ne mislim da bi neko od 16, 17 na 500+ ccm, al svejedno se nikako ne isplati kupovat novu 2-t 125, a kad se skupi 2,3 god iskustva najbolje je preć na ove motore šta sam reko, pogotovo ove starije modele jer se za male pare dobe vrlo kvalitetni motori. Na motori.hr je jedan tekst o motorima za početnike, i spominje se ER-5, što se tiče performansi nije puno brži od otvorenog rs (provjereno), a i dosta mirnije radi... enivej, u vožnji motora je najbitnije koliko vi imate hladnu glavu, a ne koliko kubika pod guzicom
Odgovori sa citatom
Star 09-10-06, 23:49   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 22-01-06
Poruka: 157
Valentino se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Valentino Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Valentino

JA bi najradije ovu novu Yamahu R6R da se mene pita i da se ima tolko para.... al opet..... sad ću 17 pa se nebi zaje.... sa policijom još radi kubikaže i tih sranja...... ovak imam mir. Sad imam treću godinu Gileru Runera 50 (kupiosam ga novog 2003.) sad sedvoumim još uvijek šta bi... neku 125-icu ili dat novi auspuh (Leo Vince RR), kit (Malossi sport) i akrburator ako je potreban jer ne znam jel mi je 17,5 ili 12...................
"(@)'(@)****|(@)*(@)***(@)
Valentino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-06, 14:00   #47 (permalink)
Najveći Car Foruma

12 i nešto ti je serijski....ak očeš auspuh uzmi leovncia samo kaj ti brzo hrđa..treba ga svaki dan mazati s uljem (onda ti drži jedno tri dana ili svaki dan s sprejom sad sam zaboravil kak se zove...)uzmi bolje gusnati kit..jer alu kad zariba onda zariba i nemreš ga brusit...frgu moraš uzet 17.5 ili 19 i onda si uzmi variomat..i ići će 90-100...ali onda si zbog murje i tehničkog uzmi onu el. blokadu za 700kuna...i miran si..kada te zaustave samo na privjesku stisneš gump i blokada se upali...ak češ sad 17...bolje si ga nafriziraj..i sa 18 uzmi nešto jače..i to ti je sva mudrost...
je a kaj bi s r6??? pa nje to skuter...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-06, 19:02   #48 (permalink)
Regularni forumas

Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Valentino Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Valentino

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
12 i nešto ti je serijski....ak očeš auspuh uzmi leovncia samo kaj ti brzo hrđa..treba ga svaki dan mazati s uljem (onda ti drži jedno tri dana ili svaki dan s sprejom sad sam zaboravil kak se zove...)uzmi bolje gusnati kit..jer alu kad zariba onda zariba i nemreš ga brusit...frgu moraš uzet 17.5 ili 19 i onda si uzmi variomat..i ići će 90-100...ali onda si zbog murje i tehničkog uzmi onu el. blokadu za 700kuna...i miran si..kada te zaustave samo na privjesku stisneš gump i blokada se upali...ak češ sad 17...bolje si ga nafriziraj..i sa 18 uzmi nešto jače..i to ti je sva mudrost...
je a kaj bi s r6??? pa nje to skuter...
a jel znaš kak se zove taj gusnuti kit? mislim neka marka i oznaka, koji je bolji...... variomat isto koji???? a gdje ima ta el.blokada za kupit????
Valentino je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-06, 20:37   #49 (permalink)
Najveći Car Foruma

vario-malossi multivar 2000,...ovisi kolko očeš nafrizirat skuter..za base (ovi najslabiji) za njeg netrebash mijenjati radilicu..sve ovisi kolko očeš para uložit u skuter...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-10-06, 21:34   #50 (permalink)
Regularni forumas

a nemam pojma ni sam koliko bi i šta bi...... ajd ako ti nije teško napiši mi za base i midrace (to je valjda jača) stvari koje bi trebao i koliko bi to bilo cca para.... Početnik sam pa se malo učim i nisam baš upućen u sve to... pa onda...
Valentino je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: 125 motor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 17:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114