| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Koju 125icu u Automobilizam i Motori forumu; Leovince ZX, Malossi MHR replica, Veći rarburator i multivar bi ti bilo osnovno. to bi te došlo negdje oko ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-06 Godina: 27
Poruka: 85
![]() | Re: Koju 125icu Leovince ZX, Malossi MHR replica, Veći rarburator i multivar bi ti bilo osnovno. to bi te došlo negdje oko 3000
__________________ A pessimist thinks things can't get any worse, an optimist knows it can. |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Koju 125icu je pa nemre mhr-a stavit na serijsku radilicu!!!!!! evo ti jedan tekst prouči ga malo.....i preporučujem leovince rr prije neg zx...otvoreniji je oktani.com - Kako zapravo funkcioniraju automobili, razni savjeti, te novosti o najnovijim automobilima
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 26-04-06 Godina: 27
Poruka: 85
![]() | Re: Koju 125icu vozilo bi, nebrini se, a kad se skupi para onda i nju... razlika između rr i zx je mala, a od zx-a nije problem ''otvoriti''
__________________ A pessimist thinks things can't get any worse, an optimist knows it can. |
| | |
| | #57 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-08-06 Godina: 29
Poruka: 169
![]() | Re: Koju 125icu ....evo nesto opsirnije...inace, ja sam ga platio 3900e...zapravo, nisam ga jos platio, dao sam ucesce 1000e i otplacujem ga mesecno nesto vise od 50e na 5 god lizing... ...KYMCO GLOBAL |
| | |
![]() |
| Tagovi: 125 motor |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:19.

Z A N I M L J I V O