| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi koju kacigu imate(može i slika) u Automobilizam i Motori forumu; Baš me zanima koje kacige imate...modeli,grafike,itd. Ja imam AGV GP PRO i jako sam zadovoljan. Koju kacigu ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koju kacigu imate(može i slika) joj imao sam ![]() nisam je kupio kod šepicha nego ovak sastrane bilo dofurano par komada iz austrije pa uzeo..nastradala u sudaru.. sad uzeo neku jeftinjaru samo da imam..Grex (inache u vlasnishtvu Nolana tak da isto sranje) neznam ako je i 100€ doshla
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koju kacigu imate(može i slika) Airoh 950g. .... kupio bi neku kacigu za po cesti. Volio bi kupit neku koja ima što manje šumova i fućkanja pri nekoj malo većoj brzini. To je nemoguće znat dok ne kupiš i probaš... I sad.. koju kacigu da si kupim? ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koju kacigu imate(može i slika) AGV? Koju agv? znaš kolko agv ima modela? Ja bi preporuku nekog koji ima iskustva a ne nekog koji je čuo da je neki lik reko.. Do sada sam imao nekoliko modela i pri većoj brzini nisam zadovoljan sa ni jednim od njih. |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| charolastra | Re: koju kacigu imate(može i slika) Citat:
![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
![]() |
| Tagovi: agv, arai, kaciga, motori, nolan, shark, suomy |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:46.