| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi koju kacigu imate(može i slika) u Automobilizam i Motori forumu; Stjelčić... Imao sam i ja axo kacigu na kojoj je pisalo kevlar Pogledaj šta još piše, slikaj je i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: koju kacigu imate(može i slika) Stjelčić... Imao sam i ja axo kacigu na kojoj je pisalo kevlar ![]() Pogledaj šta još piše, slikaj je i stavi ovdje da je vidimo. (još imam tu kacigu ali ne znam jel za muzej kolko je stara, ili za smeće kolko je razbijena ) |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-06 Lokacija: Otok Krk Godina: 17
Poruka: 390
![]() | Re: koju kacigu imate(može i slika) e pa to znači da je napravljena od kevlara... btw. nemogu vjerovat da ovdje ima tako malo ljubitelja motora,teme izumiru ![]() ![]()
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-11-07 Lokacija: Ri Godina: 22
Poruka: 41
![]() | Re: koju kacigu imate(može i slika) Ovo je decko kupio...uvex i kaze da je katastrofa,kostala 2 i 300kn ...a kaciga zadnje smece...ima onaj gore dio kao za buku,a kaze on da ubija od buke...ima maybe netko tu kacigu... Najvjerovatnije cemo ju pokusat vratit jer je kaciga bas losa...ima neko slicna iskustva???
__________________ Mozda sam preluda za javnost, ali nisam dovoljno luda za imaginarne prijatelje! |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: koju kacigu imate(može i slika) ja sam neko vrijeme na silu moral koristit kacigu od 300 kunica....jebo kako je losa....uzas...puhalo na sve strane i kroz svaku rupu...miris po nekoj teskoj sirovini....jednom sam ju bacil s metra visine....nakon toga sam moral vizir srafat s neserijskim vijcima.....a nedavno ju je frend unistil skroz....bila je u torbi a on nogom po njoj....u miljon komadica se raspala....uzas.....kad sam pomislim da mi je to bilo na glavi i da smo se slucajno udesili....ziv nebi osto ziher....
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-07 Godina: 25
Poruka: 261
![]() | Re: koju kacigu imate(može i slika) Citat:
nova sam u tome, uskoro kupujem Kawasaki pilu hehe zajedno sa dečkom..fakat kako tako malo ljubitelja motora ima ovdje? Slikat ću kacigu pa bum stavila, trenutno je nemam ovdje..dobra kaciga je pod muss pa ćete ocijenit jel ova moja valja..kad se vozim s njom (doduše trenutno na skuteru od 50 kubika) izolacija je super, nema šumova i vizir je dobar.. | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: koju kacigu imate(može i slika) ima ljubitelja tih masina sam kaj se nema para ubost ono sto srce zeli....uopce ubost ista....
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
![]() |
| Tagovi: agv, arai, kaciga, motori, nolan, shark, suomy |
« Piaggio NRG
|
50 ccm na brzine »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:24.

)

nova sam u tome, uskoro kupujem Kawasaki pilu hehe zajedno sa dečkom..fakat kako tako malo ljubitelja motora ima ovdje?