Evo neuništiva Vespa sa dodatkomIzrada po narudžbi, cijena po dogovoru.
![]()
Raspravljate o temi kupnja motora u Skuteri i Motori forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; daklem, ja bi motor, pa me zanima koji bi vi motor preporučili za žemsko ali mislim na motor, ne skuter, ...
Evo neuništiva Vespa sa dodatkomIzrada po narudžbi, cijena po dogovoru.
![]()
Lakoća kojom određena mišljenja postaju opća, proizlazi iz nesposobnosti većine ljudi da stvore vlastito mišljenje osnovano na vlastitom razmišljanju.
hvala ali ne bi: malo mi puno roza boje
:, a i hebiga triba mi cilo parking misto za to
ja ozbiljno pitam![]()
kawasaki er 6n
![]()
sto se tice opreme to moras sama vidit koliko zelis dati mozes kupit jakne i kacige za 600,700 kn
al ako zelis nekaj bolje osobno kaciga ne ide ispod 2 soma
tako da bus morala malo vecu cifru dati na takve stvari
a sto se tice motora opet sama odlucit sto ti pase, koliko para, dal novo ili rabljeno
imala sam xj 600 i super je bila
iako bi bila dobra i neka hornetica, er5 ili er6
iako znam i cura koje su na gsxrima![]()
I'm so fed up with everyone around me
(No one seems to care)
I'm just so far gone and nothing's gonna change
(I'll never be the same)
hvala,
djeluju odlično, osim gsxrovi, malo mi djeluju premoćno za početak, ali svaka čast curama koje ga voze.
ja ću uzet radije rabljeni, manje para, a za kacigu i opremu bi dala više, ipak bi motor koristila za neke malo duže vožnje, a ne samo po gradu.
Slazem se sa Zeromancer-er5 ili hornet...rabljeni.ako za pocetak kupis 125-icu,brzo postaje preslaba a i kad ih prodajes-mala lova.
na opremi ne stedi.
puno uzbudljivih km ti zelim!
mozda er-7...
Ne postoji ER-7.Mislis na ZR-7?
Bilosto od toga, stari bandit, XJ600, ZR-7, er-6, GS-500, ER5 bi ti super pasalo za početak.Probaj naći nekog koji ti odgovara cijenom, a da je u najboljem stanju.
Od opreme trebaš jaknu(1000 - 2000 Kn OK model s protektorima), kacigu(opet 1000 - 2000 Knda bude OK), rukavice (200-300 Kn).Također preporučujem nabavku podkape(100injak Kn) i kišnog odijela(oko 300 400 kn).Ukoliko ti ostane još love neke touring čizme i hlače......
Evo i par slikica:
XJ 600N
Bandit
ZR-7
ER-5
ER-6
S koliko novca uopće raspolažeš?
....kupio bi novi bumerang,al nikako da se riješim starog....