| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Može prijedlog? u Automobilizam i Motori forumu; Bok, kupujem motor s kojim bi išao na posao, sastanke, putovanja, dakle, ne tražim skuter ili slično. Htio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-06-08
Poruka: 2
![]() | Može prijedlog? Bok, kupujem motor s kojim bi išao na posao, sastanke, putovanja, dakle, ne tražim skuter ili slično. Htio bi da mi motor može zadovoljiti: 1. dnevno preveze 120Km 2. odlične gradske performance 2. da je pouzdan 3. udoban 4. može na lagani "off road" 5. cjenovno prihvatljiv Ako neko ima kakav savjet ili prijedlog.....? čitam rado ... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Može prijedlog? Vi koji predlažete fazera i Z750, niste vidjeli šta je čovjek napisao pod 4? Bilo bi bolje da čitate nego što pišete. Citat:
Daj malo bolje objasni šta za tebe znači da je cjenovno prihvatljiv? Koliko je to novaca? Koju udobnost tražiš od motora? Mekše amortizere, široko sjedalo, zaštitu od vjetra...? Ne mogu to znat ako ne kažeš. Šta za tebe znači lakši "off road"? To je nekima makadam, a nekima je to vožnja po šumi. Kuda bi se ti vozio? I nisi napisao, jesi li ikad vozio motor. Koji i koliko. Bez ovog šta sam nabrojao je nemoguće pogodit koji ti motor treba. Zadnji Uredio Dar1 : 31-08-08 u 11:11. | |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 870
![]() ![]() | Re: Može prijedlog? daj jebote napisa je lagani offroad,ja sam sa svojom cbr-kom bez problema picio po makadamu tak da neznam oko cega dizes frku...a i to su bili prijedlozi koje da si pogleda a ne da obavezno uzme...
__________________ ...u raju je lijepo,ali u paklu je ekipa... |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Može prijedlog? Vidiš, za tebe je makadam lagani offroad, ali za mene je to nešto sasvim drugo. Za mene je to lagani teren sa kojeg se motori koji vi predlažete nebi izvukli bez helikoptera. Uopće ne dižem frku, nego odgovaram čovjeku onako kako bi trebalo, za razliku od vas. Pročitaj još jednom njegovo pitanje, pa vaše odgovore, pa moj odgovor. Vidiš razliku? Vas dvojica ne pomažete. |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 09-07-08
Poruka: 86
![]() | Re: Može prijedlog? a kak ti znas da ti pomazes, jer covijek nije napisao sta je njemu lagani offroad... a mozda njemu bas to treba sto smo mu mi rekli.. nemozemo znat dok se ne izjasni Zadnji Uredio sheva_7 : 01-09-08 u 15:55. |
| | |
![]() |
| Tagovi: motor kupujem prijedlog |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:26.

..polovnog 2007. godiste mos nabavit za 6500 ojra, e sad jel tebi to cjenovno prihvatljivo..