| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Nabrijati Peugeot u Automobilizam i Motori forumu; Bok dali neko zna kod peugeota stavio sam auspuh RR na serisku mašinu sa skinutim blokadama zvuk je fenomenalan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 28
![]() | Nabrijati Peugeot Bok dali neko zna kod peugeota stavio sam auspuh RR na serisku mašinu sa skinutim blokadama zvuk je fenomenalan ima bolji start i super vuče ali bi sada trebo promjeniti i valjčiče valjda staviti lakše trebo bi i diznu širu i centralni feder i ona mala 3 federa pa sada neznam koje valjčiče koja dizna koji federi ako neko zna molim da mi javi hvala |
| | |
| | #3 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | fight kakva dizna..nemaš kit...nemožeš puno više izvuč nego kaj imaš..na to si stavi bijeli centralni malossi (ne polini jer boje nisu iste) valčiće ili rolice..ovisi kaj oičeš start ili brzinu..bolje onda umjesto rolica kupi crvene federe kvačila...isto malossijeve.. a josh bolje bi bilo da zašparaš za variomat...nemora bit novi..ne kvare se oni lako..(inače ti mali federi i rolice se stavljaju u variomat) imam ti jednu malu ideju ak se snalazi sa fleksom iliti fleksericom..tak sam ja napravio.. malo zravnaj onaj zadnji zavoj..sad češ vidjet na slici... valda kužiš razliku..nego pazi na leovincea..za ta slaba tuniranja su najbolji ali najlakše hrđau..redovito ga maži uljem ili wd-om kontaš razliku,netreba puno,malo skrati ta zavoj i obradi ga.. ta spuh je imao frend na vivacitiu,pa je prodao drugom frendu također za vivacity pa je dospio na mog sf-a i sad ga a prodao za 450+seriski..otišo na fighta jedinicu btw mislim da imam ja dvije dizne viška možemo se dogovoriti...gore mi je sada 92 a ta mi je bila prevelika i za kit,samo nisam imao fergazer pa je morala veća frga...imam mislim 50i nešto i 70i nešto..serijska je ak se ne varam 48.. e ak očeš kit zaboravi na njeg ak ne namjeravaš kupiti frgu veću i variomat..i remen kevlarov ili karbonski.. kit najbolje top performanse trophy oko 1000-1300kn remen ti je okoi 300 a frge 17.5 mislim da se više za pežojce ne proizvode ili tak nešto znam da je neka spika...možeš staviti kit s rr-om i bez varia i frge,ali remen trebash..ja nisam imao niti frgu niti vario..išao super ali pio kao neki dizela od 5-7.5L/100km i vjerovao ili ne zacvikal prošli tjedan..i sad je gore potpuna seriala..i gurao ga danas s stanice doma... pežo je kvalitetan skuter..ali mašina nije za tuning (već i po samom položau cilindra) ak ga oš' tunirat stavi gore neku piaggio mašinu..
__________________ " Respect yourself and others will respect you. " Zadnji Uredio Wamp : 13-03-07 u 01:32. |
| | |
| | #4 (permalink) |
![]() | Re: Nbrijati Peugeot e ja sam ti otišo tu kod nas u osijek u trgovinu i htijeo sam uzeti crveni centralni feder malosijev od 82% tvrdoće al mi je ona rekla da je od 82% ljubičasti pa mi je onda taj naručila.a rekla mi je da ima još bijeli i žuti i da je to sve u postocima tvrdoće npr-50%,82%,106%...i pogledo sam tu na netu da je za speedfight2 valjčič 9.5g ovi seriski a ja sam uzeo od 5g (ako sam u pravu da su seriski16×13,9.5g) a uzeo sam još i diznu 96 jel joj je to bila najmanja a seriska mi je 58 pa mislim da je ova od 96 velika neznam koliko če mi trošiti.ako bude puno uzeču od nekih 75...a još sam i uzeo malosijevu spužvu filtera mislim da mi je rekla da je oko 40kn jel mi mora i to naručiti jel nema tu u os..uzeo sam još i sviječicu ngk ovu koja je i bila na njemu original to me je izašlo 36kn...a ova mala 3 federa kvačila nisam još uzeo jel neznam koje ako ti kažeš da stavim crvene pitaču je onda da mi i to naruči...ubiti(valjćiče od 5g=72kn sva gramaža je ista cjena),(dizna od 96=16kn sve su ista cjena),(centalni feder taj ljubičasti od 82% tvrdoče=100kn cjene su ovisno od tvrdoče što tvrđi to skuplji),(filter zraka malossi crveni polu propusni =40kn),(sviječica NGK=36kn ubiti nema drugih u os neznam di da nabavim denso,iridium?),(i još ona mala 3 federa neznam cjenu jer nisam ni pitu jer neznam koje da stavim). ja mislim da je to to.a ono što si reko da odrežem onaj vrh na auspuhu? valjda tak neš nekontam... |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nabrijati Peugeot ajoj..stari ZAJEB...nemaš kit nemaš ništa..BIJELI CENTRALNI ti treba..CRVENI FEDERI KVAČILA (sve malossi ne polini)..rolice 5g su PRE PRELAGANE...skuter će ti se razvrtavat bezveze i nikam neće ić samo će na početku cuknut... meni s kitom su 6g su bile prelagane..tak da si trebao uzet 6.5-7g dizna: ja sam imao kit trophy,spuh i sve te federe..(nisam imao frgić) i zbog njeg sam stavio diznu 92..kaj će tebi onda 96 nebudi lud netreba ti dizna..NETREBA..a vidjet češ potrošnja oko 6L/100km i više... gljivu ak očeš stavit stavi..al morat češ štelat frgu... mislim bacit češ uzalud novce... svjećica:kao to sam rekao nemaš kit..netreba ti nikakva specijalna svječica,serijska je dovoljna..svječice se trebaju mjenjat kad imaš već mid-race ili race složen skuter...ja sam se vozio i josh se vozim na superbosni za 9kn... a kaj se tiče vrha spuha...netreba ga rezat.-samo malo probusit tak da ti dim izleti van prije... ti oče pucat skuter na ključ?
__________________ " Respect yourself and others will respect you. " |
| | |
| | #6 (permalink) |
![]() | pa pitala me koliku bi tvrdoču federa ja sam joj reko koliko imate ona meni pa od 20 do 106% ja joj reko koje je srednje ona meni rekla imaš 50 i 82% ja reko daj mi onda od 82% ona meni pa to it je crveni tj ljubičasti ja reko pa valjda je to to a staviču pa ču viditi šta ču dobiti s tim ako niš uzeču bijeli.a ovi mali federi kvačila su malossi ima ih 3 vrste crveni plavi i zeleni ja joj reko da bi ja crvene al mi je rekla da nemogu pojedinačno da moram cjeli komplet znači i crvene i plave i zelene za 171kn pa neznam dali ima negdje da kupim samo crvene posebno jer mi netrebaju ovi zeleni i plavi.a valjčiče sam uzeo od 5g jer sam pito ovog u servisu i on mi je reko da kada staviš auspuh da staviš i lakše valjčiče pa mi je reko da uzmem neke srednje a ima od 3.6g do 9.5g a seriski su mi 9g ako nebude išlo s tim 5g uzeču 7 ili 8g....ubiti ako mi nebude išo taj crveni( ljubičasti centalni riknio sam 100kn)+(valjčiči od 5g ako neidu opet sam rika 72kn) tak da sam rika oko 200kn... ((a možda bude i sve oki vidio sam da ovdje i u cijeloj hrvatskoj nema tema o speedfight2 zadnja tablica.pretražio sam sve forume sve trgovine u hr i niko nije spomenio niti iko ima nešta napisano o zadnjoj tablici tj plastici da se skine.jer kod speedfighta2 ima zadnja plastika a na njoj žmigavci pa se nemože skiniti i staviti ispod tablicu jer ako skineš nemaš žmigavce...pa sam prešo osijek uzduž i popreko da kupim te male žmigavce i niko živ u cijelom osijeku nema.niti tu plastiku ispod da se tablica stavi pa ako je neko to napravio neka mi da link ili bilo šta di da u hr kupim to vidio sam na njemačkoj stranici da ima kupiti to a neznam kako mogu to naručiti iz njeme....pomočč. Zadnji Uredio daidza : 14-03-07 u 19:51. |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-03-07
Poruka: 2
![]() | Re: Nabrijati Peugeot Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nabrijati Peugeot ti ja danam kantu...tu plastiku t. undertail može naručiti s scooter-attacka..košta oko 30€ i moraš si kupiti male žmigavce..a može staviti i od auta one male boćne.. kaj nisi dobio federe s spuhom? ili se oni dobiju s variomatom..sad nisam siguran...
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: Nabrijati Peugeot pa nisam kupio novi auspuh kupio sam od lege starog 1 mjesec on sebi kupio a nema vozačku pa mu starci srali i prodo meni pa nisam htjeo uzeti te polovne pa sam odlučio kupiti nove....i koliko sam gledo RR nema kupiti niklovanog..samo zx..ima nikolovani od leo vince..neznam za TT al to me ni nezanima..a tu plastiku kako da naručiv vidio sam da tamo ima i tih malih žmigavaca...sutra stavljam sve te djelove jer mi stižu sutra pa kada budem stavio reču kaki su dojmovi... |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nabrijati Peugeot trebao si uzet federe jer po tome i tebi će otić za mjesec dana pa češ ih stalno morati mjenjati..a to nije točno..nemožeš vjerovati kolko ti federi traju..btw za kolko si kupio auspuh? zx nije niklovan nego kromiran a to je čista šminka...TT-a isto nema chromiranog a i neznam da ga kod nas bash ima...RR se vrti na jedno 1000rpma brže od ZX-a.. samo maži cijelu granu i s WD-om i neće hrđat.. e da ako ti nije dosta glasan,skini auspuh odvoji top,pa otvori top i onda izvuci staklenu vunu van...onda ima puno ljepši zvuk..
| | |
![]() |
| Tagovi: nabrijati, peugeot |
« captain 150
|
50 ccm na brzine »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:21.

((a možda bude i sve ok