Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Skuteri i Motori
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Skuteri i Motori Raspravljate o temi Nabrijati Peugeot u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: ha,ha,ha [u]To je obicna kanta od skutera. vux pa jeli ti čuješ ovo...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-03-07, 14:41   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,365
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony
Re: Nabrijati Peugeot

Citat:
Pravi autor: ha,ha,ha Pogledaj Poruke
[u]To je obicna kanta od skutera.
vux pa jeli ti čuješ ovo
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 14:45   #12 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 28
Speedfight2 se izdvaja iz mase

auspuh sam kupio za 450kn ali on je kupio i kit i auspuh pa sam ja kupio od njega samo auspuh nisam htijeo stavljati kit jer sa svim ljudima što sam pričo koji imaju kit ode im kompletna mašina za 5000km-10000km.ubiti mogo sam i jeftinije proč da sam tražio 200 dao bi mi ga za 200 al nisam bio toliko pohlepan.i ako te zanima taj zx kromirani prodaje mi ga lega koji ga je kupio i pao 2 dan s motora i sada prodaje sve dijelove jer mu se neisplati popravljati...ajd ako imaš daj link od one stranice di mogu naručiti onu zadnju plastiku za tablicu
Speedfight2 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 20:29   #13 (permalink)
Starter

kupio sam ga za 450kn jer mogo sam ga dobiti i za 200 al nisam htijeo bilo mi ga žao jer je moro prodati ubiti on je kupio i kit uz to al kit neču još stavljati ako te zanima ZX kromirani lega mi ga ima on je pao sa svog i sada prodaje sve dijelove...a onu plastiku kako da to naručim i jeli se može to naručiti uopče?
Speedfight2 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 21:38   #14 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,251
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

ali ti si iz osijeka,a? a ja sam vrbovec..mislim si opet nabrijat skuter tak da mogli bi se nekak dogovorit...
a ta plastika ti se ne isplati kupovati iz vana..ja sam imao pa sam prodao,tetak mi dofurao..iz vana se ne isplati kupovati a opet kod nas skoro ničega nema..gle uzmi plexiglas ili neku plastiku pofarbaj i stavi neke žmigavce od nekog auta..
jer ako naručuješ moraš plačat pdv,carinu,poštarinu...
@anthony a kaj da ti kažem..uvijek ima pametnih ccc
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 23:08   #15 (permalink)
Starter

ja sam sada pričo s tim legom što ima tok zx-a kromiranog on mi kaže da novi dode oko 1400kn a on traži 700kn jer je novi ima nekih 500km a još jedan lik želi kupiti taj auspuh pa ču viditi ako on neče može se neš riješiti a dao bi ga on i za 600kn-star je nekih 1mjesec...a probaču neš izmudrovati za tu plastiku
Speedfight2 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-03-07, 23:20   #16 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 15-03-07
Poruka: 85
mix_osk se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mix_osk

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
ti ja danam kantu...tu plastiku t. undertail može naručiti s scooter-attacka..košta oko 30€ i moraš si kupiti male žmigavce..a može staviti i od auta one male boćne..
kaj nisi dobio federe s spuhom?
ili se oni dobiju s variomatom..sad nisam siguran...

bijeli centralni se dobija sa multivarom 2000
mix_osk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-03-07, 12:47   #17 (permalink)
Najveći Car Foruma

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

da malossi multivar..da da..znam vidio sam kod benkonya...
reci mu da novi nije nikakvih 1400..samo neka ga on proda..
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 17-03-07, 20:56   #18 (permalink)
Starter

evo sastavio sam motor stavio sam :crveni centralni feder mala 3 crvena federa sve MALOSSI red sponge malosi (spužva za filter polu propusna), sviječicu NGK, valjčiče sam stavio od 5g al mi je provrtavo pa sam vratio seriske od 9g al su istrošeni moram kupiti od 8g,diznu sam stavio 96 al je pre velika pa ču kupiti od 70i naravno RR kojem sam izvadio iz prigušivača staklenu vunu al jako prdi sada i dere se onako fora zvuk(al bolji mi zvuk ai tim pa ču vratiti samo 1 sloj).dojmovi-onako nije mi baš neš voče malo bolje od seriskog ima malu rupu od 50-60km-ide 85 bez vjetra a s vjetrom 75-80 nisam baš zadovoljan jer sam mislio da če mi polje vuči i da če iči bar 95km al imam osječaj ko da se guši ko da nema snage da povuče onako sve mlako ide kada pustim gas onako malo ko da se uguši puca.ako zna neko možda da stavim bijeli centralni ili neš????
Speedfight2 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-03-07, 23:11   #19 (permalink)
Najveći Car Foruma

nisi vjerovao kada sam ti rekao...naravno da se guši kad imaš gljivu...moraš spustiti iglu na frgi....probaj od nekoga barem posuditi bijeli centralni pa če vidjet razliku...nema šanske da bez kita ideš 95...kupi variomat i imat če direktan odziv na gas...
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 19-03-07, 12:29   #20 (permalink)
Starter

neam ja gljivu samo sam promijenio spužvu red sponge u filteru to ti je ona crvena malossijeva.aj probaču staviti bijeli centralni i sada neznam koje valjčiče da stavim ako su seriski 9g i ako imam bijeli centralni i crvene kvačila da stavim 8g bio sam stavio od 5 pa mi provrtavo?a šta dobijem ako stavim malo veču diznu oče imati bolje ubrizgavanje.
Speedfight2 je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nabrijati, peugeot

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:12.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114