Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Skuteri i Motori
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Skuteri i Motori Raspravljate o temi Nabrijati Peugeot u Automobilizam i Motori forumu; pa moj lega je imo kit na ennegryu i trajo mu je 10000km pa je moro sve skiniti i staviti ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-03-07, 10:24   #41 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-03-07
Poruka: 28
Speedfight2 se izdvaja iz mase
Re: Nabrijati Peugeot

pa moj lega je imo kit na ennegryu i trajo mu je 10000km pa je moro sve skiniti i staviti seriski i trošio mu je nekih 8litara al je išo oko 120km.
Speedfight2 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-07, 21:06   #42 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-11-06
Godina: 18
Poruka: 89
speed se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speed Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speed

Na kitu treba samo voziti s full sintetickim uljem ,ja sam presao 15000km,i prodao ga frendu i on je jos napravio 12000 km i jos se sad vozi
speed je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 31-03-07, 11:06   #43 (permalink)
Banned

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

netreba..to je čista glupost...ne kužim zašt' su to svi zabrijali..zato jer imaju kit pa su frajeri pa zašto nebi tankali i "super" ulje...ja sam i sad stari u sf-a tanka Castrol acti>evo... L oko 5banki..super ulje ne smrdi ko ovo inino..
aa..bzvz bacat preko 100kn za L ulja (da pogodim kupoval si TT ili TTS)
na ove full nafrizirane za race da ali za običan kit dosta je i bolje polusintetičko (naravno tu ne spada INA)
ne kažem ja da su pol.sintetička bolja od sintetike..ali zato bacat uzalud novce kad ničemu ne služi...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 12-04-07, 08:49   #44 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-11-06
Godina: 18
Poruka: 89
speed se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speed Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speed

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
netreba..to je čista glupost...ne kužim zašt' su to svi zabrijali..zato jer imaju kit pa su frajeri pa zašto nebi tankali i "super" ulje...ja sam i sad stari u sf-a tanka Castrol acti>evo... L oko 5banki..super ulje ne smrdi ko ovo inino..
aa..bzvz bacat preko 100kn za L ulja (da pogodim kupoval si TT ili TTS)
na ove full nafrizirane za race da ali za običan kit dosta je i bolje polusintetičko (naravno tu ne spada INA)
ne kažem ja da su pol.sintetička bolja od sintetike..ali zato bacat uzalud novce kad ničemu ne služi...
A zasto ne tocit dobro ulje ako decki imaju novaca,ja sam bio u takvoj situaciji da sam dobiovao full sintetiku iz njemacke i to besplatno od kuma,a sad se na serijali vozim sa uljem koje kosta 0,5l 17kn,motor ide isto ko sa full sintetikom,klip i karike su iste,dakle nema razlike u uljima,placa se marka,a ne kvaliteta ulja
speed je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 15:39   #45 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-04-07
Poruka: 12
shugaman se izdvaja iz mase

Halo dobar dan, novi sam na forumu i skuzio sam da ima tema o peugeotu. Imam jedan problem, vozim (sad trenutno ne) speddfighta II, imam gore kit od pollinia i marmu ZX i nezeli mi upalit. Mijenjao sam svijecicu i vergla al nece upalit. Mislim da mi je radilica u k...u od kad mi je bio zaribo al nisam siguran dal mi je sad otisla. Motor je nedavno prije nego mi je stao bi na servisu i cistili su mi bili karbus jer je bio zastopan... molim uvazene peugeot doktore da mi daju neki savjet
puno fala
Odgovori sa citatom
Star 28-04-07, 20:59   #46 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 03-02-07
Poruka: 97
doda12 se izdvaja iz mase

stari imas isti problem kosto sam ja imo sa svojim piaggiom meni je jednostavno sam od sebe stao radit odvezi ti to u servis oni ce ti sredit ja sam pokusavo sve zivo ali nisam nista uspio pa sam odvezo na servis i oni su to napravili
doda12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 10:02   #47 (permalink)
Banned

Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

jebo te servis...kaj ima bolje nego kad ti doma si nesht složiš...
a kad je zaribo s pollinijem ili serijskim?
da radilica je sigurno najebala...neznaš sam karb očistiti???(kolko su ti naplatili?) pa skinesh airbox i onu čašicu skinesh....
možda je opet zaribal..
nije da sada reklamiram ali u vezi peugeota odite ovdje ***//www.peugeot-scootertuning.com
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 13:47   #48 (permalink)
Starter

Zaribo je sa serijskim... a karburator su mi oni ocistili jer je bio na redovnom servisu i kad sam iso prema doma poceo se gusit tako da su opet dosli po njega i ocistili karbus... prije nego sa mi je stao imao sam osjecaj kao da se u variomatu cuje nesto tipa zveckanje,slabije lupkanje...nadam se da nije zaribal...
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 14:03   #49 (permalink)
Banned

kaj je karbus?
dok zariba stane i ne mrda nikam..ugasi se i naravno nemožeš ga upalit...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-04-07, 14:14   #50 (permalink)
Starter

karbus=karburator...ali nisi shvatio, kad mi je to pocelo zveckati nije motor stao nego se poceo gusiti, i vozio sam ga sa malo gasa jedva nekako... i kad sam ga poslije htio upalit...nist...vergla motor al ko da nesto fali da ga pokrene
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: nabrijati, peugeot

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:25.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114