| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Nabrijati Peugeot u Automobilizam i Motori forumu; pa moj lega je imo kit na ennegryu i trajo mu je 10000km pa je moro sve skiniti i staviti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #43 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nabrijati Peugeot netreba..to je čista glupost...ne kužim zašt' su to svi zabrijali..zato jer imaju kit pa su frajeri pa zašto nebi tankali i "super" ulje...ja sam i sad stari u sf-a tanka Castrol acti>evo... L oko 5banki..super ulje ne smrdi ko ovo inino.. aa..bzvz bacat preko 100kn za L ulja (da pogodim kupoval si TT ili TTS) na ove full nafrizirane za race da ali za običan kit dosta je i bolje polusintetičko (naravno tu ne spada INA) ne kažem ja da su pol.sintetička bolja od sintetike..ali zato bacat uzalud novce kad ničemu ne služi... |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Nabrijati Peugeot Citat:
| |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-04-07 Lokacija: Babilon
Poruka: 12
![]() | Re: Nabrijati Peugeot Halo dobar dan, novi sam na forumu i skuzio sam da ima tema o peugeotu. Imam jedan problem, vozim (sad trenutno ne) speddfighta II, imam gore kit od pollinia i marmu ZX i nezeli mi upalit. Mijenjao sam svijecicu i vergla al nece upalit. Mislim da mi je radilica u k...u od kad mi je bio zaribo al nisam siguran dal mi je sad otisla. Motor je nedavno prije nego mi je stao bi na servisu i cistili su mi bili karbus jer je bio zastopan... molim uvazene peugeot doktore da mi daju neki savjet puno fala
__________________ Ultras, no politica |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-07
Poruka: 97
![]() | Re: Nabrijati Peugeot stari imas isti problem kosto sam ja imo sa svojim piaggiom meni je jednostavno sam od sebe stao radit odvezi ti to u servis oni ce ti sredit ja sam pokusavo sve zivo ali nisam nista uspio pa sam odvezo na servis i oni su to napravili ![]() |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nabrijati Peugeot jebo te servis...kaj ima bolje nego kad ti doma si nesht složiš... a kad je zaribo s pollinijem ili serijskim? da radilica je sigurno najebala...neznaš sam karb očistiti???(kolko su ti naplatili?) pa skinesh airbox i onu čašicu skinesh.... možda je opet zaribal.. nije da sada reklamiram ali u vezi peugeota odite ovdje ***//www.peugeot-scootertuning.com |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() | Re: Nabrijati Peugeot Zaribo je sa serijskim... a karburator su mi oni ocistili jer je bio na redovnom servisu i kad sam iso prema doma poceo se gusit tako da su opet dosli po njega i ocistili karbus... prije nego sa mi je stao imao sam osjecaj kao da se u variomatu cuje nesto tipa zveckanje,slabije lupkanje...nadam se da nije zaribal...
| | |
| | #50 (permalink) |
![]() | Re: Nabrijati Peugeot karbus=karburator...ali nisi shvatio, kad mi je to pocelo zveckati nije motor stao nego se poceo gusiti, i vozio sam ga sa malo gasa jedva nekako... i kad sam ga poslije htio upalit...nist...vergla motor al ko da nesto fali da ga pokrene
| | |
![]() |
| Tagovi: nabrijati, peugeot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:25.

,ja sam presao 15000km,i prodao ga frendu i on je jos napravio 12000 km i jos se sad vozi