| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Nabrijati Peugeot u Automobilizam i Motori forumu; Brko Žac he he... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 17-03-08
Poruka: 5
![]() | Re: Nabrijati Peugeot hehe, hvala Vuxs, mislim da cu ih potražit, ali pošto nisam baš upućen u slaganje motora, ali jesam u internet i web, pronašaop sam na netu nakon sate i sate čitanja da su mi ziher oslabili federi kvačila, jerbo, ja imam sportski auspuh Gianeli (ako se to moze nazvat sportski), i kao da je ona razj...te federe posto su bili serijski i da se moraju stavit sportski, i vrlo vjerovatno bi morao stavit oprugu novu također sportsku za gianelia... E sad koliko sam uspio polovit po netu to bi me doslo oko 200kn plus minus, ali koliko me dođe montiranje, jer vise kako sam reko mi je pun kufer non stop vozi ovo ne valja, ovo ne valja, itd... E da fergazer nije, jer su mi prije 6-8 dana pročistili cijeli motor, sve živo i neživo jerbo nije htio palit, sad pali ko vurica, ali eto malo me zafrkava taj gas a nemrem si to dopustit, da mi na cesti se gusi i gine i ide 30kmh... Znači moj sljedeći servis je u benconyu... E da za tih 1300kn evo kaj je tu: Guma sava sport Akumulator Disk pločice Svječica filteri remen mrezica desna crvena (ukrasna) crijevo crijevo dovoda ulja blokada (radi tehničkog) još neki potrošni materijal koji nemam pojma kaj je(to jest znam, to je onaj materijal uzmi mu što više novaca;-) ). i da nakraju najljepše od svega mehaničarski rad koji iznosi vjerovali ili ne 420kn, ko ne vjeruje ja mu skeniram... Eto to je ukratko 1360kn, ili ti deranje malog majmuna...;-) |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Nabrijati Peugeot da mislim da je sat rada 80 kn ak se ne varam ili tak nekaj a? cekaj kolko imash km? si novi kupio skuter? nema veze kaj su oslabili federi..zbog toga se skuter nebi gasil.. za pežoa serijalu i ovak ak mislish neki slabiji kit stavljati gore probaj nabaviti leovince RR..svi pricaju nekaj o zx-u ali moj favorit za sf-a je svakako RR onak nije pedersko okruglni onak ovalni i nije onak limeni zvuk..to je rpavi spuh kupio si jednu gumu samo?? a ako jesi koja je druga guma i znash oznaku gume (ime) jer nije na motoru bash dobro imati neiste gume..zbog nagiba i inih pizdarija.. hmm fino imash wrc-a i frknuo si s njeg kad nema mrehice?
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #64 (permalink) |
![]() | Re: Nabrijati Peugeot Ma ne to sam dobio polovno ono sad ima 10 030km imo je 9500, to je onaj silver sport, nisam ja padao s njega očito su prije padali ;-). Kupio sam samo jednu gumi identičnu ovoj naprijed, jer je imala balone po sebi, ne znam napamet oznake moro bi do garaže da vidim znam da su obadvije sava sport i po izgedu su iste... Ma ne mislim ja niš metat na njega ali ono to je vec bilo na njemu (mislim na auspuh), a imam ja i orginal auspuh isto, ali odlučio sam kupit jos te federe i oprugu sportsku pa cemo vidjet ako onda nebu iso i potezo normalno, onda ga bacam nemam više zivaca... |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Nabrijati Peugeot ha ockej.. ako ga bacash javi.. meni treba par dijelova a kratak sam s parama neka kopcha kod kurble akumulator..tak da ga samo mogu an kablove palit za sad..trebale bi mi chak i nove plastike,vilica,zadnji far,spojlerchek,onaj shit za nogu suvozacha..javi ako ga bacash da ga znam pokupiti
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #66 (permalink) |
![]() | Re: Nabrijati Peugeot Hoću,hoću nemaš frke, evo nasao sam si i oprugu i set polinijevih federa u Gigantu, dućan za opremu, ova dvoje oko 180kn. Sad me samo zanima koliko bi me doslo montiranje toga...I dali bi mogao to sam namontirat, jer ako opet vozim u forticar to ce biti milijoni kuna... |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: sb Godina: 22
Poruka: 86
![]() | Re: Nabrijati Peugeot Citat:
moj savjet..centralni feder nemoj kupovat, ne isplati ti se ni nove federe kvacila kupovati u kojem ces dobiti 3 seta po 3 federa razlicitih tvrdoca, a tebi treba samo jedan set, u vecini slucajeva srednja tvrdoca OVO TI JE ZADNJE UPOZORENJE!!! CITAJ PRAVILA!!! ..tamo se fino predstavi i u oglasu trazi da kupujes federe za serisko kvacilo, malossi zute(najtvrđe) ili bijele(srednje tvrdi) federe isti su federi i za piaggio, peugeot, honda, apriliju sr suzuki/morini evo ja bas imam bijele srednja tvrdoca al ne prodajem ih sigurno ce ti se netko javiti tko ima federe btw...koje rolice imas, trebale bi ti oko 7g ako se ne varam Zadnji Uredio Vuxs : 23-03-08 u 21:12. | |
| | |
| | #68 (permalink) |
![]() | Re: Nabrijati Peugeot Imam 10042km, ma nema veze za federe...vec sam ih kupio, zatrebat ce kad tad ;-)...Ali znam u čemu mi je problem, imam gianeli auspuh , a on baš i nije pogodan za običnog peugeota bez kita, jer kao da je taj auspuh namjenjen za malo jače mašine, tak sam čito na jednom forumu, a i frend koji se malo kuži je isto to rekao, tako da ne znam kaj cu sad s tim auspuhom ili ga prodat ili si metat kit, a kit mi se ne da stavljat jer mi je i ovih 50 kubika za sd ok, a i cuo sam da s kitovima uvijek neki problema, više se mora servisirat i skuplji dijelovi itd...Pa cu cini mi se prodat ovaj auspuh i kupit si nekog RRa, ili tako neš kaj ima manju onu rupu ulaznu...Navodno mi je lik reko da zbog toga i ne lovi dobro gas i da ponekad nece ni upalit iz prve, itd...Kao sve zbog tog auspuha. Thanks za stranicu pogledat cu, iako sam tamo vec cito neke postove, ali bi mogo ponudi svoj auspuh tamo ;-). Thanks. |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Nabrijati Peugeot evo vam filmek kak se skida vario Speedfight 2 Tuning Video - Metacafe
| | |
![]() |
| Tagovi: nabrijati, peugeot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:26.

neka kopcha kod kurble akumulator..tak da ga samo mogu an kablove palit za sad..trebale bi mi chak i nove plastike,vilica,zadnji far,spojlerchek,onaj shit za nogu suvozacha..javi ako ga bacash