| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Nabrijati Peugeot u Automobilizam i Motori forumu; ej, pozdrav svima, imam jedno pitanje, na jednu mašinu od speedfighta stavio sam malossi kit, ali ta mašina ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #72 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: sb Godina: 22
Poruka: 86
![]() | Re: Nabrijati Peugeot Citat:
jesi postelo karb barem ako imas samo kit to je normalno jer ne povecava on brzinu, on daje snagu, a brzina se povecava okretajima i duzim prijenosom, okretaje daje SAMO spuh | |
| | |
| | #73 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-06-08
Poruka: 6
![]() | Re: Nabrijati Peugeot Znam ja to sve, probavao sam i sve moguće varijante prenosa, al mora da je problem u karburatoru, inače, to je jedna prerada, na šasiju od baotiana sam uglavio mašinu od peugeota..... ludnica....prejak mi je u startu, i neće da ide brže od 80, ali i dok nije imao kit, nije bilo aprilije niti kojeg drugog skutera koji mu je bio ravan u startu, otprilike na 100 metara, to je bratov skuter, a ja imam speedfighta 2, imam samo auspuh leo vince TT, i malossi kvačilo i derem 100 bez problema, a taj moj je ustvari speedfight 1, 98 godište, al sam prebacio plastike, felge, prekidače i slično, od jedne dvojke, stvarno sam ga sredio, svi misle da imam kit, jako dobro ubrzava do konačne brzine, a konačna brzina mu je stotka.... ![]() |
| | |
| | #76 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Nabrijati Peugeot sad muljash preopasno..na baotinana nemresh to pripasat da si isus bog..neznam kam bi mashinu odma metnul..evo daj slike ak je to tak..ja ti dam svoj mob
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #78 (permalink) | |
| Najveći Car Foruma | Re: Nabrijati Peugeot nemoj gluposti pisat..kaj brijesh.. si napisal da te citiram Citat:
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. | |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Nabrijati Peugeot pa tu postaj..imash jutub da svi vide jebemu.nemoj offtopicharit SUPERmoderatori che ti zviznut upozorenje
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
![]() |
| Tagovi: nabrijati, peugeot |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:15.