aa je..vidim da je i blok od pežoa..
nisam rekel da je nemoguce nego da je nemoguce na baotiana stavit 12 cola felgu..
Raspravljate o temi Nabrijati Peugeot u Skuteri i Motori forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; ok, upiši MCSPS, i malo bolje pogledaj baotiana, na onom MCSPS-2 video clipu, ti se na jednoj slici vidi baš ...
aa je..vidim da je i blok od pežoa..
nisam rekel da je nemoguce nego da je nemoguce na baotiana stavit 12 cola felgu..
All in all you're just another brick in the wall......
Vuxs vidim da se doista razumijes u motore...Ja imam takoder Speedfighta 2 godina 2003....sto mi preporucas da stavim na njega da ga nabrijem i da mu malo povecam brzinu....netreba biti nista extra..
pravila foruma
eto pravog foruma za tebe
Zadnji Uredio Vuxs : 09-02-09 u 14:09
pozdrav, evo jedno pitanje za VUXS-a, pošto vidim da se on tu najviše kuži u tuning peugeota, dakle da krenemo, imam nabrijanog speedfight 2, i zanima me s kojim rolicama, s kojim centralnim federom i s kojim federima na kvačilu bi izvukao max iz skutera, evo i setupa koji je na motoru:
setup je sljedeći:
stage 6 racing
stage 6 hpc
produženi primar stage 6
pruduženi sekundar polini
dell orto 21
stage 6 usis
malossi delta clutch
malossi multivar 2000
malossi kevlar remen
malossi gljiva e13
blokovi malo sređeni
Sve što staviš na njega trajat će ti jedno ljeto kao što je i meni...jednostavno ubiješ mašinu...
pozdrav momci... ovako .. imam sf-a 1 (vodeno hlađenje)
i stavio bi gianellijev auspuh.. šta mislite o tome pošto je cijeli serial... nedavno sam napravio generalnu....( dizna je 56 ali imam i od 74 ) ....![]()