| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Nevjerovatan snimak kako izgleda unutar 4T cilindra,proces usisa-ispuha u Automobilizam i Motori forumu; LiveLeak.com - Incredible footage from inside a Working Petrol Engine. Piston, valves and spark plug all clearly show that simple ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Nevjerovatan snimak kako izgleda unutar 4T cilindra,proces usisa-ispuha LiveLeak.com - Incredible footage from inside a Working Petrol Engine. Piston, valves and spark plug all clearly show that simple action to make engines run. High pressure and miniature temperature resistant 1000fps camera was used.
__________________ " Respect yourself and others will respect you. " |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Nevjerovatan snimak kako izgleda unutar 4T cilindra,proces usisa-ispuha Vrlo zanimljivo
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Nevjerovatan snimak kako izgleda unutar 4T cilindra,proces usisa-ispuha neka me pametniji isprave, ali mislim da je snimak jako, jako usporen. koliko je meni poznato taj klip bi trebao ići gore-dolje nekoliko desetaka puta u sekundi.. inače, jako dobar snimak vuxs, repica..
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| charolastra | Re: Nevjerovatan snimak kako izgleda unutar 4T cilindra,proces usisa-ispuha Pa piše ti da je usporen, 1000 fps ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #6 (permalink) |
| charolastra | Re: Nevjerovatan snimak kako izgleda unutar 4T cilindra,proces usisa-ispuha Pa je, jer možeš pustiti usporeno, probaj ovo snimiti običnom kamerom pa ćeš vidjeti kakav će biti snimak
| | |
| | #9 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,975
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nevjerovatan snimak kako izgleda unutar 4T cilindra,proces usisa-ispuha Tako je. 3000 okretaja u min, je za klip 50 puta gore-dole. 12000 o/min =200 okretaja u jednoj jedinoj sekundi! Za one koji misle da može i bez ulja Vuxs ti si prepametan dečko samo se delaš malo bedast. Jel tak mašinerijo. Inače, super snimka. Baš me zanima kak su to snimili. stakleni prozor u glavi? |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Nevjerovatan snimak kako izgleda unutar 4T cilindra,proces usisa-ispuha mene više zanima kakva je to bijesna kamera.. u cilindru benzinskog motora temperatura je i do 1800 °C. dakle ako i je staklena glava cilindra, i da je kamera vani, opet je prilično vruće.. impresivno.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cilindra, izgleda, kako, nevjerovatan, proces, snimak, unutar, usisaispuha |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:14.

vuxs, repica..