| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Nevjerovatan snimak kako izgleda unutar 4T cilindra,proces usisa-ispuha u Automobilizam i Motori forumu; brijem da su neku rupicu napravili..ili neshto..razmišljao sam da su mozda napravili rupicu i stavili stakleno vlakno..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Nevjerovatan snimak kako izgleda unutar 4T cilindra,proces usisa-ispuha brijem da su neku rupicu napravili..ili neshto..razmišljao sam da su mozda napravili rupicu i stavili stakleno vlakno..al na toj temp se i staklo topi..zanimljivo.. a to je neka studija..vish da je filmich izrezan nechu pokazati dio kad se sjesa mjesha.. e da nađem filmich s 2-t..to bi bio fireworks..hehe
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #12 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Nevjerovatan snimak kako izgleda unutar 4T cilindra,proces usisa-ispuha Možda je staleno vlakno pregorilo ili se raspala staklena glava nakon nekoliko okretaja. Taman kolko su mislili snimit ![]() |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Nevjerovatan snimak kako izgleda unutar 4T cilindra,proces usisa-ispuha Dobra teorija, ali to je onda trebalo biti u procesu paljenja motora, jer ne mogu stavljat staklenu glavu dok se izvode taktovi, tj. dok motor 'radi'. u tom slučaju motor još nije bio na optimalnom broju obrtaja, vjerojatno je anlaser još radio..možda se čak nije bio ni upalio. ista stvar sa staklenim vlaknom, ono je moralo bit unutra prije paljenja motora U svakom slučaju, zanimljivo..
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 23-10-07 u 20:32. |
| | |
![]() |
| Tagovi: cilindra, izgleda, kako, nevjerovatan, proces, snimak, unutar, usisaispuha |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:58.