| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi nezgode s motorima u Automobilizam i Motori forumu; zanima me jeste li imali nezgode s motorima i kakve?moj prijatelj je nedugo nakon željene kupnje motora,vozia pijan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 08-06-07 Lokacija: KOCKE
Poruka: 60
![]() | nezgode s motorima zanima me jeste li imali nezgode s motorima i kakve?moj prijatelj je nedugo nakon željene kupnje motora,vozia pijan u tunelu i da izbjegne zabijanje u automobil,zabio se uz stranu tunela,gdje si je priklještio nogu,i operirao zglob,da bi sada nakon 8 mjeseci od te nezgode počeo planirati novu kupnju motora.pokušavam mu dokazati da mu je bolje bez toga..pa ako imate koju priču,slobodno je stavite-hvala |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: nezgode s motorima budala..vish ide pijan vozit...kaj drugo rech'.. ja sam se zabushil u auto..u prednji lijevi blatobran i vrata,,sa skuterom..a taman sam ga složil da radi ko vurica...lik mi oduzeo prednost na križanju...i nije mi nish bilo osim kaj sam sav zguljen i josh sad mi se po nogama pozna,i istegno sam nesht kod zgloba pa nisam mogao hodati tjedan i pol
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-06-07 Godina: 27
Poruka: 5
![]() | Re: nezgode s motorima Vozim se ja na svojoj Kawi zr-7 niz kratku nizbrdicu,srednji zavoj,dva auta ispred mene (u vrijeme Martinja),i već gledam kak bum ih prešišal čim vidim kaj ima iza zavoja.Gledam cestu napred i vidim idu dva auta,kad tipčina u starom Mercedesu 123 na čelu se sjeti da je fulal skretanje i naglo skrene desno,tak da je ovaj ispred mene naglo zakočil,a kako je taj vozil VW Turan sa zatamljenim staklima ja nisam videl ovog napred kaj je napravil,plus to je sve bilo u sekindi i kad sam videl ovog da stoji bilo je;po suprotnom traku idu dva auta sad već preblizu za neki manevar,desno mala provalija od kojih 2-3 metra,pa sam ja opičil pa kočnicama (prednja,zadnja,dve niže) i kak Kawič zr-7 iz 2003. ima odlične kočnice-ne,videl sam da nebum stal i da se budem zapičil u njega i razbil si cijeli prvi kraj,pa sam po prvoj do kraja i kud ide da ide,te sam kvalitetno pal na lijevu stranu sa nogom zaglavljenom ispod motora,a auto iz drugog smjera mi je prošel 10cm od glave (s desne strane je bil novi plavi Wings top gore ,pa ima i neke sreće u ovoj nesreći).Zdrapal sam si lijevu nogu,malo sjebal leđa,ali to je sve i naravno manja oštečenja motora ,jer sam ja pretrpel veća. -vozači Mercedesa u vrijeme Martinja. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: nezgode s motorima jednom prilikom bjezao sam od murije u pijanom stanju na motoru i kad sam vec pobjegao sletio sam u duboki kanal..................... cijeli se izgulio rasijeko rame i prst na lijevoj ruci...............a na motoru:razbio rezervar, kvacilo, prednju kocnicu, prednji tocak, mijenjac za brzine, blatobran, satove...
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-06-07 Lokacija: BELIŠĆE Godina: 20
Poruka: 54
![]() | Re: nezgode s motorima Citat:
to je sve sta znas nabrojat ili ![]() | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-01-07 Lokacija: srce lijepe nase
Poruka: 870
![]() ![]() | Re: nezgode s motorima evo moj slucaj prije 4 mj sam se razbio sa svoje cbr-ke 600 rr 2006.g. prebio sam kraljeznicu,doktori kazu da nema sanse da cu ikad vise setati,a i nakon sada 3 i pol mj toplica jos uvijek nista ne osjecam od prsa prema dole, razbio sam se sa nekih 80 km/h jer sam naletio u zavoju na rupu i udario ledima u kamen, posto mi je sada 18 g. (od 12. g. vozim motore) nikad se nezna sta se moze dogoditi,mozda prosecem,stoga moram do tog dana sloziti motor da kad prosecem imam sta voziti! i da steta motora procjenjena 50000 kn,sad se pitate zasto ga uopce delati,ali sta da radim drugo kad imam vremena na bacanje Zadnji Uredio vacs : 13-08-07 u 23:48. |
| | |
![]() |
| Tagovi: motori, nezgode |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:22.

-vozači Mercedesa u vrijeme Martinja.
Pali gume a ne dušu