Stranica 2 od 8 PrvoPrvo 1234567 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 11 do 20 od 79

nezgode s motorima

Raspravljate o temi nezgode s motorima u Skuteri i Motori forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; Svi znaju sve o motorima. Čitali su o tome na internetu. Samo još fali dosta alkohola i onda se furaš ...

Akademik Foruma Avatar od korisnika Dar1
    Datum registracije
    14-08-07
    Starost
    4
    Poruka
    3,852
    Liked
    0 times
    Svi znaju sve o motorima. Čitali su o tome na internetu. Samo još fali dosta alkohola i onda se furaš onak kak spada.

Pijan pa na motor!
    To je dobitna kombinacija. Tak treba.
    Čujem da su svi moto-trkači postigli svoje rezultate upravo zbog toga jer su vozili pijani.

Citat Pravi autor: Teško je bit ja Pogledaj Poruke
    zanima me jeste li imali nezgode s motorima i kakve?moj prijatelj je nedugo nakon željene kupnje motora,vozia pijan u tunelu i da izbjegne zabijanje u automobil,zabio se uz stranu tunela,gdje si je priklještio nogu,i operirao zglob,da bi sada nakon 8 mjeseci od te nezgode počeo planirati novu kupnju motora.pokušavam mu dokazati da mu je bolje bez toga..pa ako imate koju priču,slobodno je stavite-hvala
    Moraš mu dokazat da mu je bolje bez čega? Motora il alkohola?
    Zadnji Uredio daidza : 23-08-07 u 17:02

Starter
    Datum registracije
    31-10-07
    Starost
    25
    Poruka
    17
    Liked
    0 times

Re: nezgode s motorima

Ja sam prije 6 mjeseci sprašio u auto, tip se krenuo polukružno okretati taman kad sam ja nišao, (navodno me nije vidio, a ja sam bio jedini koji je tad tu prolazio, auta ni ispred ni iza mene) pogodio sam ga u stražnja vrata, skoro bez kočenja jer sam mu bio jako blizu kad je krenuo. Posljedice su slomljene obadvije kosti ljeve potkoljenice, slomljena ruka, natučena leđa, (sad recimo kad saginjem glavu me boli gornji dio kralježnice) rebra, rame... jedna operacija noge (fiksiranje kosti sa ploćicom i vijcima), druga nagodinu (vađenje te ploćice i vijaka). Sad mogu hodati malo brže, al potrčati, to ne mogu ni zamisliti, a kamoli izvesti. Na bolovanju proveo 5 mjeseci. I opet sam na motoru.
    Realno, ako dođe do prometne na motoru, sigurno će doći do nekakvih ozljeda, i tu nema diskusije, s te strane je motor nesigurniji za vožnju, al kad voliš motor više od sebe, onda ti to ništa ne znači, i opet ćeš sjesti na njega. I meni su svi nakon prometne govorili "budi normalan, kupi si auto" al ništa od toga. To je ovisnost, i kad se jednom navućeš, nema povratka

Eto, bolje potroši to vrijeme u nešto pametnije, jer ga nećeš moći odgovoriti, al nemoj odustajati u odgovaranju od alkohola, a ako je imalo pametan, poslušat će te.

Starter
    Datum registracije
    01-11-07
    Starost
    23
    Poruka
    47
    Liked
    0 times

Ja sam prije dvi godine tocnije 19.09.2005 ima saobraćajku sa svojom yamahom virago 250...dobro san prosa ogrebotina duboka na desnoj ruci,puknut bedreni mišić,slomljen 4 prst live ruke i ostale izderotine po tijelu i cili uzgruvan...kriv vozać izletio mi preko pune linije na pravcu...
    Da iman života dva
    oba bi ih tebi da...
    Hajduk Split

Akademik Foruma Avatar od korisnika mirin979
    Datum registracije
    24-03-07
    Starost
    27
    Poruka
    4,060
    Liked
    0 times

Ja nisam imao nikad nesrecu na motoru,to je zato sto pijem samo colu,a vi stalno vozite u alkoholiziranom stanju,hehe
    Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself!

Akademik Foruma Avatar od korisnika Dar1
    Datum registracije
    14-08-07
    Starost
    4
    Poruka
    3,852
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: outrager Pogledaj Poruke
    I meni su svi nakon prometne govorili "budi normalan, kupi si auto" al ništa od toga. To je ovisnost, i kad se jednom navućeš, nema povratka
    Meni često dođe neki roditelj pa me pita kakav motor da kupim djetetu, ili jel sad pravo vrijeme da moj mali krene s motorom...

Uvijek kažem da budu svjesni da je to ovisnost koju će mu možda usadit za cijeli život. Mora bit spreman na to, i ako je svjestan toga, tek tada neka odluči.

Ja još nisam siguran, nakon toliko godina na motoru, šta bi bilo bolje. Da nikad nisam sjeo na motor i da se nikad nisam navukao na to(i sve šta ide uz to) ili je možda dobro da se dogodilo ovako kako je.

Danas, meni motori znače prijevoz, hobi, sport, vikend, široki krug ljudi koji znam, i još puno toga dobrog, ali...

Veći dio života mi je podređen tome. Pa tako veliki dio novaca koje zaradim odlazi na taj sport, prijevoz, registracije, zbog toga imam kuku na autu, zbog toga je moj auto mali dizelaš(novac mora na drugu stranu), na poslu moraš pazit šta pričaš jer ljudi misle da smo mi motoristi neozbiljne budale(neki i jesu al to nema veze s motorima) itd.

Ima prednosti i mana.. al ovisnost je. Zarazno je i teško se liječi. Odvikavanje je dugotrajno i bolno. Ja mislim da se teža ovisnost kao moja čak ne može izlječiti. Tako sam ja vjerojatno doživotno osuđen na davanje dobrog dijela moje zarade na te moje radosti-bolesti.

I da, imao sam nekoliko prometnih s motorom. Dva puta me je auto udario, a da nisam pao

Starter
    Datum registracije
    02-11-07
    Starost
    31
    Poruka
    13
    Liked
    0 times

Smile Re: nezgode s motorima

TVOJ FREND SE NIJE DOVOLJNO RAZBIA JA SAM IMA KYMCA 125 cm3 LIK JE USA U MOJU TRAKU IZ SUPROTNOG SMJERA I POKUPIA MENE I CURU NARAVNO ON KRIV, IMA SAM 5 SAVOVA NA SLJEPOČNICI PLUS BEZ SVIJESTI OZLJEDA KIČME KOLINA I KUKA IIII NEDIZANJE IZ KREVETA MISEC DANA,PREMA TOME KAD MALO TVOJ FREND VIDI MALO UŽIVO MRAČNIH STRAVIČNIH NESRIĆA ILI KAD DOŽIVI NEŠTO TAKVO ONDA ĆE STATI,MENI NIKAD VIŠE NEĆE PASTI NA PAMET DA VOZIM MOTOR DA SIDNEM KAMOLI VOZIM POZDRAV, FALA BOGU DAN DANAS ZAPALIM SVIJEĆU U CRKVI ZA SEBE I MOJU CURU ONA JE ŽIVA I ZDRAVA FALA BOGU POZZZZDDDRRRAAAAAAAAVVVVVV!!!!!!!!!

Dr. Love Avatar od korisnika Oggy
    Datum registracije
    21-12-06
    Starost
    31
    Poruka
    5,170
    Liked
    5 times

Sine, ajd ak ti nije greda skini kiflu sa caps locka
    Bit će ljepse za vidjeti
    Ja sam najsretniji čovjek na svijetu

Starter
    Datum registracije
    31-10-07
    Starost
    25
    Poruka
    17
    Liked
    0 times

Prometne nezgode - razne:

Untitled Document

Starter
    Datum registracije
    01-11-07
    Starost
    23
    Poruka
    47
    Liked
    0 times

ne pijem dok vozim nego kad stanem...al onda kasnije motor se ne pali...
    Da iman života dva
    oba bi ih tebi da...
    Hajduk Split

Celebrity Avatar od korisnika deedee00
    Datum registracije
    14-04-06
    Poruka
    1,956
    Liked
    4 times

uh!!! prije deset dana sam izašla iz bolnice u kojoj sam bila 40 dana i imala 3 plastične operacije! (morala sam biti u trendu,sad su u điru prometne nesreće) imala sam sreće pasti sa 170 na sat na hondi cbr 1000 i slomiti samo prst na nozi! ostatak su bili poljubci asfalta!
    Dont like me? sit with the other bitches waiting for me to give a fuck

Stranica 2 od 8 PrvoPrvo 1234567 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku