Ja sam prije 6 mjeseci sprašio u auto, tip se krenuo polukružno okretati taman kad sam ja nišao, (navodno me nije vidio, a ja sam bio jedini koji je tad tu prolazio, auta ni ispred ni iza mene) pogodio sam ga u stražnja vrata, skoro bez kočenja jer sam mu bio jako blizu kad je krenuo. Posljedice su slomljene obadvije kosti ljeve potkoljenice, slomljena ruka, natučena leđa, (sad recimo kad saginjem glavu me boli gornji dio kralježnice) rebra, rame... jedna operacija noge (fiksiranje kosti sa ploćicom i vijcima), druga nagodinu (vađenje te ploćice i vijaka). Sad mogu hodati malo brže, al potrčati, to ne mogu ni zamisliti, a kamoli izvesti. Na bolovanju proveo 5 mjeseci. I opet sam na motoru.
Realno, ako dođe do prometne na motoru, sigurno će doći do nekakvih ozljeda, i tu nema diskusije, s te strane je motor nesigurniji za vožnju, al kad voliš motor više od sebe, onda ti to ništa ne znači, i opet ćeš sjesti na njega. I meni su svi nakon prometne govorili "budi normalan, kupi si auto" al ništa od toga. To je ovisnost, i kad se jednom navućeš, nema povratka![]()
Eto, bolje potroši to vrijeme u nešto pametnije, jer ga nećeš moći odgovoriti, al nemoj odustajati u odgovaranju od alkohola, a ako je imalo pametan, poslušat će te.

LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovori sa citatom
) imala sam sreće pasti sa 170 na sat na hondi cbr 1000 i slomiti samo prst na nozi! ostatak su bili poljubci asfalta!