Stranica 8 od 8 PrvoPrvo ... 345678
Pokazujem rezultate 71 do 79 od 79

nezgode s motorima

Raspravljate o temi nezgode s motorima u Skuteri i Motori forumu, dio Automobilizam i Motori foruma; imao sam pad par puta ali ne mislim odestati to mi je u krvi i mislim da vozim i dalje...

Starter Avatar od korisnika rale_r1
    Datum registracije
    07-03-08
    Starost
    31
    Poruka
    8
    Liked
    0 times

Re: nezgode s motorima

imao sam pad par puta ali ne mislim odestati to mi je u krvi i mislim da vozim i dalje

dr.sc. Foruma
    Datum registracije
    28-03-07
    Poruka
    2,500
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: rale_r1 Pogledaj Poruke
    imao sam pad par puta ali ne mislim odestati to mi je u krvi i mislim da vozim i dalje
    to i ja kazem

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

looooooooooool

All in all you're just another brick in the wall......

Starter Avatar od korisnika artha666
    Datum registracije
    08-10-09
    Poruka
    37
    Liked
    0 times

Imala sam dosta padova,zadnje je klasika-lik mi oduzeo prednost-slomljena kljucna kost ,brdo modrica,motoric ostao bez nekih sitnica-chrashovi ipak spasili stvar

Starter
    Datum registracije
    30-09-07
    Starost
    24
    Poruka
    6
    Liked
    0 times

evo da i ja podjelim svoju nezgodu,bila je prije nekih tri mjeseca,nije bila na motoru nego na atv-u cobri220,bilo je vruce i idem se ja malo provozati da se ohladim cesta sirine negdje za jedan auto dođe zavoj ja vozim nekih 40kmh i u zavoju se susretnem sa automobilom ja preletim preko motora ali sva sreca nije mi nista bilo,osim da sam susjedu morao popraviti auto

Starter
    Datum registracije
    14-06-10
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

jutro oko pet ipo sati. petak 13.vraćao sam se doma sa prijateljevog partia..vozio sam svog fxr-a.bila je ravnica kroz velko selo.stiska san ga negdje 130km/h,i izleti mi mačka.u tom trenu sam se skroz izgubia pokusa je izbjec,to sam uspia al nakon 5metara me docekalo stablo i dum u njeg sa 130..ja i sam nemam pojma kako nisam s motorom direktno puka glavon u stablo.jednostavno sam izbjega sve to.polomija obe noge obe ruke sve prste,vrat u gipsu...kad sam pao bio sam budan do dolaska policije i hitne...sve se odvijalo u dvije sekunde.i samo bogu mogu zahvalit da sam osta ziv i sto nisam invalid.(a nisam bio pijan,ima sam kacigu i odjelo)

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

povjerovao bi ti da nisi rekao vrat u gipsu...ne seri...
    All in all you're just another brick in the wall......

Starter
    Datum registracije
    14-06-10
    Poruka
    3
    Liked
    0 times

prijatelju nemam se namjeru svađat..sta je bilo dobro se sjećam..a u vezi vrata gips ili oni jebeni ovratnik ti je isto.kad ti žile iskoče..))

Starter
    Datum registracije
    29-06-10
    Poruka
    4
    Liked
    0 times

ne poznajem nikoga tko vozi motor/skuter a da nije pao - moj suprug čak 3 puta

Stranica 8 od 8 PrvoPrvo ... 345678

Lajkaj nas na Facebooku