| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Ninja , CBR , Suzuki.........traži netko ? u Automobilizam i Motori forumu; ako netko treba ninju 9 , 636 , suzuki gsx-r , i imam dvije cbr-ke jednu 1000repsolku i 600rr... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ninja , CBR , Suzuki.........traži netko ? a ja imam pravu špricu spidfajt 2...i ak prodaješ imaš oglasnik...i kakav ti je to oglas bez ikakvog opisa...eh šta ga trabunjaš to je strašno.... ja imam oko 40 pravih auta...samo kaj su skoro svi burago... |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ninja , CBR , Suzuki.........traži netko ? aha znači sad prijatelj prodaje.... ja ne seruckam nego ja onak pošteno...a i danas me boli želudac pa i rigam..kam bi ja dolazil..dođi do mene da vidiš kaj je motor...jawa obješena na drvu..nego da ne serem previše daj koju sliku nabaci...od kud si i odnda jel možda uvaža kaj skutere??? |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: Ninja , CBR , Suzuki.........traži netko ? Citat:
ne znam za skutere jos ih nije uvozio do sada al bi ga mogao pitat zavisi o kojem se skuteru radi i dal se isplati za ove 50-tice sigurno nece nego iznad 180 mozda i bi.... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: honda cbr, ninja, suzuki |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:25.