| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Novi Runner u Automobilizam i Motori forumu; E ljudi moze pomoc? Trazim po internetu vec par mjeseci no ne mogu nac sliku novog Runnera s Drag volanom. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: sb Godina: 22
Poruka: 78
![]() | Re: Novi Runner Citat:
vidim ja da ti zelis biti fensismensi koji samo zeli da ima drag, ako nisi stunter glupiras se s tim...lol...al ozbiljno za pocetak skini svoje satove, pa ces otprilike vidjeti kako ce izgledati sa dragom | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-09-07 Godina: 20
Poruka: 4
![]() | Re: Novi Runner Koliko ja znam ne stavljaju sam stunteri drag... nema veze ....zelio bih ga staviti radi stylinga jer ako si primjetio prednji dio je malo glomazan... No znam ja kak izgleda kad skinem sat i to no zanima me kak zgleda kad se stavi nest kao Lenker od TNT ako me kuzis.... |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: sb Godina: 22
Poruka: 78
![]() | Re: Novi Runner Citat:
ma kuzim ja tebe jebes to ako se ne bavis stuntom, di ces sa satovima, iskreno meni su odvratni ti dragovi, al to je moje misljenje | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,982
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Novi Runner jebo vurice..onda narucis odma digitalne..al skupe su.. pogledaj po nekim stranicama mozda naiđeš..al ono tko stunta s runnerom..potraži možda neki francuzi..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: novi, runner |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:47.