| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Odabir skutera..molim pomoc!!! u Automobilizam i Motori forumu; Ljudi pozdrav... Ovih dana se definitivno upustam u kupnju skutera a posto je izvor na trzistu jako jako velik bio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 07-05-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 19
![]() | Odabir skutera..molim pomoc!!! Ljudi pozdrav... Ovih dana se definitivno upustam u kupnju skutera a posto je izvor na trzistu jako jako velik bio bi vam zahvalan da mi date par korisnih savjeta.... Ove sam motore uzeo u obzir TGB 303r Hawk 125...12 900 kn Generic xor 125..11 800 kn(meni naj ljepsi skuter koji sam ikada vidio) Piaggio Fly 100...13 000 kn Keeway Matrix 125..10 800 kn Navalite na savjetima i ucinite mi zivot laksim Hvala!!!!! ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
![]() | Re: Odabir skutera..molim pomoc!!! da da..cjenim to care...hvala ti! danas sam bas gledao i jedan i drugi motor... ako je piaggio i generic tu negdje uzeo bi rade generic jer mi je puno ljepsi..ovaj je malo tetkast... istina je da je piaggio ime i da ima dvije godine garancije da generic samo godinu dana? jel istina da generic ima minarelli agregat?to bi kao trebalo biti dobro? imas ti stari kakav msn ili tak nekaj? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odabir skutera..molim pomoc!!! imam msn.. al nitko me nezeli na svojoj listi..tako ti je to u danasnjem surovom svijetu ha ovisi za sta ti treba skuter.. najbolje da prvo uzivo vidis skutere josh da daju test voznju jebote ljepota nemas 15 pa da sad ludis za tim.. ma kakav minarelli..najvjerojatnije ko i baotian na agregatu pishe honda ili yamaha a to oni rade po nekoj licenci masina valjda stare 20 godina ;D minarelli ti se ugraduje u yamahu ovi imaju licencu i onda valjda briju minarelli ovo ono..za te novce ne vjerujem previse u to.. |
| | |
| | #7 (permalink) |
![]() | ![]() tu imas pravo da... i meni je to malo sumljivo..kao 11 soma kn a unutra sve nabrijano...mos mislit! danas sam dobio ponudu za peugeot speed fight 2 100ccm za 1000 eura...od frenda motor...jako uscuvan...nije ga ni vozio skoro uopce...kaj mislis? ma ja se potpuno slazem s tobom...piaggio je ipak piaggio e i daj taj msn ![]() Zadnji Uredio Vuxs : 08-04-08 u 10:48. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06 Lokacija: Verbovecz
Poruka: 8,548
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Odabir skutera..molim pomoc!!! Citat:
__________________ Daleko od stvarnosti oni su tako sami, a ljudi se u strahu pitaju, dali che jednog dana i chitav svijet ostati sam. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:47.

Aajjoojj?