| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Oprema, oprema i oprema u Automobilizam i Motori forumu; Ovako... Završila je jedna sezona i oprema je na ludim popustima.Nemogu se više voziti sa 25 godina ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas | Oprema, oprema i oprema Ovako... Završila je jedna sezona i oprema je na ludim popustima.Nemogu se više voziti sa 25 godina starom Dainese jaknom koju je nosio moj stari...to je sada više topić nego jakna. Ima netko kakvu preporuku za određenu marku i(li) model,moj favorit su dainese i agv pa me zanima svačije mišljenje.Ako netko zna neki dobar dućan u italiji da se ne ide dalje od venezie-trevisa i tako nešto bio bih jako zahvalan... ![]()
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OPREMA,OPREMA I OPREMA Ja opremu gledam na prvom mjestu kao zaštitu, pa tek onda ostalo. Znači, bilo koja marka ako je dobre veličina, sa protektorima, i da se dobro osjećam u tome. Gledam i cijenu. Danas možeš sve kupit i ovdje. Ne treba ić u Italiju, ali ako baš imaš želju i nije ti problem, vani je veći izbor. |
| | |
![]() |
| Tagovi: jaknemotori, oprema |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:45.