| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Peda skuteri?? u Automobilizam i Motori forumu; evo iman namjeru uzimati Peda skuter pa me zanma ima li ko kakva isustva i kakva su mu iskustva s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,473
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Peda skuteri?? evo iman namjeru uzimati Peda skuter pa me zanma ima li ko kakva isustva i kakva su mu iskustva s tim skuterima.. pitanje je najviše zbog toga jer Peda skuteri su cijenom vrlo pristupačni a koliko čujem nije im niti kvaliteta upitna...?? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Peda skuteri?? peda ![]() stvarno prvi put čujem
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peda skuteri?? evo da vas malo potkrijepim informacijama o ovom skuteru: ![]() Shark je skuter veći od Speedfire modela i također 50ccm i 5 konjskih snaga. Nudi se u crnoj i u bijeloj boji, Detalji Cijena: 7.490,00 Kn Kategorija: skuter Tip agregata: 1 cilindar,dvotaktni,zračno hlađenje Zapremina: 49,2 cm3 Max. Snaga: 5 KS Dužina x širina x visina: 1800 mm x 700 mm x 1100 mm Prednji kotač: 120/70-12 51J Zadnji kotač: 130/60-12 56J Vrsta paljenja: električno,mehaničko Kočnice naprijed/nazad: disk/ bubanj Zapremina rezervara: 6 litara Potrošnja goriva: 2,9l / 100 km Masa vozila: 86 kg Boje: crna,bijela Godina proizvodnje: 2008. šta vam se čini ovaj skuter? Zadnji Uredio carllito : 02-05-08 u 11:23. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| charolastra | Re: Peda skuteri?? pa jeftino, recimo ima slika?
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peda skuteri?? znam za ovu koju sam postavio a ima li ih još ![]() Citat:
prije da talijani kopiraju kineze ![]() ![]() Zadnji Uredio carllito : 03-05-08 u 01:29. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:52.