| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Peda skuteri?? u Automobilizam i Motori forumu; i jesi ga kupio.. ja ga imam namjeru isto kupiti Ja sam bio na sajmu pa mi ga je tip ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-11-07 Godina: 29
Poruka: 8
![]() | Re: Peda skuteri?? i jesi ga kupio.. ja ga imam namjeru isto kupiti Ja sam bio na sajmu pa mi ga je tip prezentirao.. stvar je sljedeća skuter je iz kine ali motor je od yamahe a plastika od talijana kao i neki drugi dijelovi ali sklapa se u kini mislim da je skuter ok samo treba viditi da li se kvari |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peda skuteri?? Citat:
![]() ma valjda nešto valja za te novce ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 6
![]() | Peda ima Minareli motor 5ks. Isti je u yamahi neon. Ide odlični, pogotovo za te novce. Luna je za pedu čisto smeće, imam prijatelja koji je ovlašteni serviser za neke skutere i za kawasaki, barem on tako tvrdi.....Lako do dijelova, ne kvari se , i lako se pojača, iako i ovako ide 70 do 80km/h, ovisno o tezini votača. Zadnji Uredio daidza : 30-05-08 u 14:01. |
| | |
| | #17 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,455
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peda skuteri?? Citat:
čuo sam i ja puno pohvalnijih stvari pa pedu u odnosu na lunu ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 31-05-08
Poruka: 5
![]() | Re: Peda skuteri?? Ja sam sretnik koji je kupio famozni Peda navodno talijan ,a nemoze biti cisci kinez i naravno nekon samo 50 km ode radilica, cekao sam popravak oko 20 dana jer im je valjda italija daleko mozda dalje od kine pa djelovi nikako da dodu, nakon toga zacepio mi se auspuh i puca iz njega ko iz puske, opet 5 dana ( to je vec prihvatljivo) ali problemi oko toga dali je to pod garancijom ili nije, tek nakon pretnji inspekcijom konacno rjesili, nakon toga motoric mi se gasi, tesko pali i prodah ga sretan ko nikad makar sam popusio 2000 kn za 700 km ali peda nikad vise u moje dvoriste pa makar se i stvarno presele u Italiju ![]() |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:21.

navodno talijan ,a nemoze biti cisci kinez i naravno nekon samo 50 km ode radilica, cekao sam popravak oko 20 dana jer im je valjda italija daleko mozda dalje od kine pa djelovi nikako da dodu, nakon toga zacepio mi se auspuh i puca iz njega ko iz puske, opet 5 dana ( to je vec prihvatljivo) ali problemi oko toga dali je to pod garancijom ili nije, tek nakon pretnji inspekcijom konacno rjesili, nakon toga motoric mi se gasi, tesko pali i prodah ga
sretan ko nikad makar sam popusio 2000 kn za 700 km ali peda nikad vise u moje dvoriste pa makar se i stvarno presele u Italiju