| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Peda skuteri?? u Automobilizam i Motori forumu; a joj.. pa nitko nije rekao da nije kinez .. on se sklapa u kini ali motor je od talijanske firme ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peda skuteri?? kineski mu je jednino oklop a za okolop me i nebriga,bitan mi je motor ![]() ja sam čuo najpozitvnije stvari za taj skuter ali neću više ima ljudi koji misle da ga reklamiram ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #23 (permalink) |
| charolastra | Re: Peda skuteri?? pa očito ga vrijedi uzeti u obzir, samo provjeri kako stoji sa servisom
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peda skuteri?? pa sa svim dijelovima čekaš osim u slučaju gillere,piaga,vespe,peugeota,oni su dosta zastupljeni a u trogiru imaš kupiti do zadnjeg šarafa za ove skutere.. za sve ostale manje-više čekaš isto,dan/dva razlike ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| charolastra | Re: Peda skuteri?? onda što se čeka i daš krug kad dođem na ljeto? ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #26 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 31-05-08
Poruka: 5
![]() | Re: Peda skuteri?? Citat:
ma kakva italija motor je cisti kinez kakav ugraduju sve kineske tvornice istina da je yamaha licenca ,a koji nije kineski takav. problem je sljedeci sto su ti motori na Pedama vrlo losi, pucaju im radilice, raspitao sam se kada sam imao problem na vise strana gdje prodaju PEDU uz ostale marke pa su priznali da je to ispod Keewaya, Huatiana ili Lune koji su u klasi kineza otisli puno dalje od Pede i posvecuju puno vise zavrsnoj kvaliteti a to se vidi i po prisutnosti tog skutera na nasem trzistu iako je po cijeni najpovoljniji od svih navedenih (moj je bio 7000 kn) bas ga i nema na cestama, medu ostalim svi ostali daju i garanciju 2 godine osim Pede, ali na zalost kada sam ga kupovao nisam bio detaljan nego na prvu sam stao na g...o. Zelim samo ljudima skrenuti paznju na ono sto kupuju jer trgovci su spremni sve slagati i obecati dok ne dode do problema a onda nek ti bog pomogne. | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-05-08
Poruka: 6
![]() | Re: Peda skuteri?? NIje licenca honde niti yamahe...nego je minarelli koji se stavljao u yamahu neon, i nije iz 70_tih, nego kraja 90_tih. Jedina je stvar sto i ti motori nisu isti u svim modelima. Ako uzmes engage vojager, isto se radi u kini, ima minareli motor, ali bez greske na radilici, i ostalom. I auspuh je drugciji. Nije prekrasan , ali je dobar. Dijelova ima, to je sigurno. I nije isto kod koga kupis , jer trenutno ima preko 100 uvoznika. Uvijek gledaj da tip, ili firma prodaju skutere vise godina. Te se masine svrstavaju u kategorije a , b , ili c, i na svakoj se po broju vidi koja je. Zato nekima puca radilica, nekima ne itd... Danas i cvječarnice imaj par skutera ipred trgovine, ali ako kupis kod njih, onda je naravno frka za dijelove. Najbolji su prodavači koji su ujedno i serviseri !!!!!!! ENGAGE VOYAGER 49 ccm oglas broj 33126 na autoosijek.com MIslim da je trenutno najbolja solucija ispod 10000kn. Naravno da skuteri od 16ooo na gore bolji. Ale ne toliko kolika je razlika u cijeni. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:12.