| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Peda skuteri?? u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: tigarrr šta je sad da radim šta da uzmem a zagrijan sam za pedu full ja mislim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peda skuteri?? ja mislim da je peda vrlo dobar skuter čak što više i bolji od kunkurencije u tom segmentu,neželim ti sugerirati ništa samo iznosim svoje mišljenje ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #43 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peda skuteri?? Citat:
![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-11-07 Godina: 29
Poruka: 8
![]() | Re: Peda skuteri?? uzeo sam lunu i super sam zadovoljan luna je bolji skuter od pede .. malo je bolja plastika i izrada, sve su to motori koje proizvodi longija kineska firma koja je 4. po broju prodanih skutera u Hrv.. motor je super i dosad nema zamjerke |
| | |
| | #46 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peda skuteri?? Citat:
![]() ja sam uzeo lunu i samo zbog toga luna je najbolja.. po čemu je to najbolja,koja su mjerenja napravljena? | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-07-08
Poruka: 1
![]() | Re: Peda skuteri?? Kupio sam Peda Shark prije 2 mjeseca i imam već 3500 km. Izuzetno sam zadovoljan motorom i za tu lovu je više nego dobar. Osim problema sa plovkom rezervara niti jedna greška, a sa lakšim rolicama ide ko lud. ![]() |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-08-08
Poruka: 2
![]() | Re: Peda skuteri?? Citat:
:zavrsna obrada na mnogim plastikama je na visem nivou agregati su oba yamahini ako se gledaju cilindar i klip, ali radilice na pedi vole riknuti ![]() pogledaj malo detalje kao sto su auspuh, disk, deklo variomata , kurblu , amortizer , pa reci koji ima to modernije i bolje izvedeno? jos jedna bitna stavka je i to da vision ima 2 godine jamstvo i razgranatu servisnu mrezu (nema cekanja dijelova 20 dana kad je taj model u pitanju )a koji su tvoji argumenti? ![]() PS vidi ovo : Luna 50 Vision - totalna prerada i pitaj malo toga roberta pa ces cuti sta on kaze o svojoj luni ![]() Zadnji Uredio eladio : 02-08-08 u 18:59. | |
| | |
| | #49 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Peda skuteri?? eto vidiš rega si se bezveze jer nijedan konkretan dokaz nisi posta..ti pričaš ovde o nekom svome dojmu!! ustvari i provalio si i moćnu stvar jer uspoređivati yamahin motor i lunu je apsurd bez premca ![]() ja samo tvrdim da su sva ta kneska čuda u kvaliteti ista osim TGB skutera i Keewaya koji ipak malo odskaču cijenom ![]() |
| | |
| | #50 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 02-08-08
Poruka: 2
![]() | Re: Peda skuteri?? Citat:
o dojmu , ti si jedan od on filozofa vidim , ja sam naveo poprilicnu gomilu detalja zasto je vision2 ipak malo ispred pede shark , a ti vidi o dojmu , a i kad vec izvrces stvari nemoj lagat, nisam usporedio yamahin motor, vec sam rekao da su oba kineske zračnjak yamahe ako se gleda klip - cilindar-glava, ali dalje od toga nemojte se zavaravati.. i da, pedi vole prdnut radilice... keeway generalno nije nista bolji ni gori od pede (ili lune) ![]() samo je suludo skuplji!!.. TGB , on je malo odskocio, jako jako malo.. taman koliko je skuplji, ali zato i je skuplji.. Kymco , kao i TGB takodjer Taiwan , takodjer bolji (ali bolji i od TGBa) , ali takodjer skuplji ![]() to je onako vrlo generalno , jer nikad se tako ne usporedjuju firme kroz prizmu proizvoda, treba se usporediti konkretne modele... i da se jos malo vratim , "moj dojam" je taj da sam kao vlasnik i urednik mojskuter.com portala u kontaktu sa svim tim uvoznicima, i sa svim tim skuterima i znaci ipak malo vise u svemu tome i da moj dojam ipak i "nesto vrijedi" , kuis ![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:55.

: