Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Skuteri i Motori
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Skuteri i Motori Raspravljate o temi Peda skuteri?? u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: tigarrr šta je sad da radim šta da uzmem a zagrijan sam za pedu full ja mislim ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 06-06-08, 21:34   #41 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,456
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru
Re: Peda skuteri??

Citat:
Pravi autor: tigarrr Pogledaj Poruke
šta je sad da radim šta da uzmem a zagrijan sam za pedu full
ja mislim da je peda vrlo dobar skuter čak što više i bolji od kunkurencije u tom segmentu,neželim ti sugerirati ništa samo iznosim svoje mišljenje
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 08:59   #42 (permalink)
Starter

Datum registracije: 03-06-08
Poruka: 5
neoo se izdvaja iz mase

ja sam odlućio uzimam captain150 za nekoliko dana ću vam prenjeti dojmove za11990kn. mislim da se isplati pošto neču puno prelazit s njime .
neoo je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 07-06-08, 13:11   #43 (permalink)
Akademik Foruma

carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: neoo Pogledaj Poruke
ja sam odlućio uzimam captain150 za nekoliko dana ću vam prenjeti dojmove za11990kn. mislim da se isplati pošto neču puno prelazit s njime .
eto ja bi te i zamolio da nam preneseš svoje utiske nakon kupnje tog skutera
Odgovori sa citatom
Star 09-06-08, 12:05   #44 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-11-07
Godina: 29
Poruka: 8
tigarrr se izdvaja iz mase

vidio sam u gradu danas jednu lunu i tako mi dobro izgleda..

a mislim si uskoro će gorivo biti tako skupa da si ni za scooter gorivo priuštiti neću moć
tigarrr je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 08:56   #45 (permalink)
Starter

Datum registracije: 23-11-07
Godina: 29
Poruka: 8
tigarrr se izdvaja iz mase

uzeo sam lunu

i super sam zadovoljan

luna je bolji skuter od pede .. malo je bolja plastika i izrada,

sve su to motori koje proizvodi longija kineska firma koja je 4. po broju prodanih skutera u Hrv..

motor je super i dosad nema zamjerke
tigarrr je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-07-08, 23:43   #46 (permalink)
Akademik Foruma

Citat:
Pravi autor: tigarrr Pogledaj Poruke
luna je bolji skuter od pede .. malo je bolja plastika i izrada,

sve su to motori koje proizvodi longija kineska firma koja je 4. po broju prodanih skutera u Hrv..

motor je super i dosad nema zamjerke
ove su mi izjave najače
ja sam uzeo lunu i samo zbog toga luna je najbolja..
po čemu je to najbolja,koja su mjerenja napravljena?
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-07-08, 17:56   #47 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-07-08
Poruka: 1
Bekson se izdvaja iz mase

Kupio sam Peda Shark prije 2 mjeseca i imam već 3500 km. Izuzetno sam zadovoljan motorom i za tu lovu je više nego dobar. Osim problema sa plovkom rezervara niti jedna greška, a sa lakšim rolicama ide ko lud.
Bekson je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-08-08, 18:56   #48 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-08-08
Poruka: 2
eladio se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
ove su mi izjave najače
ja sam uzeo lunu i samo zbog toga luna je najbolja..
po čemu je to najbolja,koja su mjerenja napravljena?
Kad vec pitas, regao sam se na forum, samo da ti odgovorim :

zavrsna obrada na mnogim plastikama je na visem nivou
agregati su oba yamahini ako se gledaju cilindar i klip, ali radilice na pedi vole riknuti
pogledaj malo detalje kao sto su auspuh, disk, deklo variomata , kurblu , amortizer , pa reci koji ima to modernije i bolje izvedeno?

jos jedna bitna stavka je i to da vision ima 2 godine jamstvo i razgranatu servisnu mrezu (nema cekanja dijelova 20 dana kad je taj model u pitanju )

a koji su tvoji argumenti?

PS

vidi ovo : Luna 50 Vision - totalna prerada
i pitaj malo toga roberta pa ces cuti sta on kaze o svojoj luni

Zadnji Uredio eladio : 02-08-08 u 18:59.
eladio je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-08-08, 00:03   #49 (permalink)
Akademik Foruma

eto vidiš rega si se bezveze jer nijedan konkretan dokaz nisi posta..ti pričaš ovde o nekom svome dojmu!!
ustvari i provalio si i moćnu stvar jer uspoređivati yamahin motor i lunu je apsurd bez premca
ja samo tvrdim da su sva ta kneska čuda u kvaliteti ista osim TGB skutera i Keewaya koji ipak malo odskaču cijenom
carllito je offline  
Odgovori sa citatom
Star 03-08-08, 11:46   #50 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-08-08
Poruka: 2
eladio se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: carllito Pogledaj Poruke
eto vidiš rega si se bezveze jer nijedan konkretan dokaz nisi posta..ti pričaš ovde o nekom svome dojmu!!
ustvari i provalio si i moćnu stvar jer uspoređivati yamahin motor i lunu je apsurd bez premca
ja samo tvrdim da su sva ta kneska čuda u kvaliteti ista osim TGB skutera i Keewaya koji ipak malo odskaču cijenom

o dojmu , ti si jedan od on filozofa vidim , ja sam naveo poprilicnu gomilu detalja zasto je vision2 ipak malo ispred pede shark , a ti vidi o dojmu ,

a i kad vec izvrces stvari nemoj lagat, nisam usporedio yamahin motor, vec sam rekao da su oba kineske zračnjak yamahe ako se gleda klip - cilindar-glava, ali dalje od toga nemojte se zavaravati.. i da, pedi vole prdnut radilice...

keeway generalno nije nista bolji ni gori od pede (ili lune)
samo je suludo skuplji!!..

TGB , on je malo odskocio, jako jako malo.. taman koliko je skuplji, ali zato i je skuplji..

Kymco , kao i TGB takodjer Taiwan , takodjer bolji (ali bolji i od TGBa) , ali takodjer skuplji

to je onako vrlo generalno , jer nikad se tako ne usporedjuju firme kroz prizmu proizvoda, treba se usporediti konkretne modele...

i da se jos malo vratim , "moj dojam" je taj da sam kao vlasnik i urednik mojskuter.com portala u kontaktu sa svim tim uvoznicima, i sa svim tim skuterima i znaci ipak malo vise u svemu tome i da moj dojam ipak i "nesto vrijedi" , kuis

eladio je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:55.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114