| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Peugeot x-fight savjet u Automobilizam i Motori forumu; Prijatelj mi prodaje Peugeot X-Fight, 2003. godište (tako mu barem piše na boku). 50 kubika. Motor ima ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| charolastra | Peugeot x-fight savjet Prijatelj mi prodaje Peugeot X-Fight, 2003. godište (tako mu barem piše na boku). 50 kubika. Motor ima 2300 km, nije padano sa njega i općenito je u dobrom stanju. Nije registriran Zanima me koliko to vrijedi ako se odlučim na kupnju? I koliko je ta kupnja isplativa? Zahvaljujem Otprilike ovako izgleda: ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Peugeot x-fight savjet Ima, znam da je motor dobar i da ga je samo on vozio kad je došao za praznike doma. 6500 kažeš? Pa to bi igralo. Hvala ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: peugeot, savjet, xfight |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:48.