Idi nazad   Croportal Forum > Automobilizam i Motori > Skuteri i Motori
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Skuteri i Motori Raspravljate o temi Piaggio NRG u Automobilizam i Motori forumu; Pozdrav ljudi! Imam dosta primjedbi na NRG-a. Skuter je skup, a za ono što se dobije nakon kupnje i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-07-08, 00:09   #1 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-07-08
Godina: 23
Poruka: 4
Zgoc se izdvaja iz mase
Angry Piaggio NRG

Pozdrav ljudi! Imam dosta primjedbi na NRG-a. Skuter je skup, a za ono što se dobije nakon kupnje i preskup. Kupio sam novi u 4. mjesecu ove godine. Od tada sami problemi!!!
Vilica je otišla nakon 1000 km. Kad je je mašina zagrijana, užasno je trom na startu. Dok je hladan onda leti. Krajnja brzina nikad mu nije ista ( od 75 km/h do 88 Km/h ) Svi šarafi su prohrđali. Nosač auspuha je isto tako prohrđao! Kapica na auspuhu se odšarafljuje. Na servisu su mi rekli da je to normalno da sve prohrđa. Ali mislim da u nekoliko mjeseci ne bi smio prohrđati. Da li ima netko tko je imao takvih loših iskustava?
Zgoc je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-07-08, 00:13   #2 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 30
Poruka: 19,138
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza
Re: Piaggio NRG

hoćeš prodati?

susjed ima gileru, isto mu je pohrđao auspuh i nešto ne valja sa alnaserom

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-07-08, 00:54   #3 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,930
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

kod gillere je najskuplje ime
carllito je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 30-07-08, 20:15   #4 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-07-08
Godina: 23
Poruka: 4
Zgoc se izdvaja iz mase

A šta ćete!! Očito da je u pitanju samo razvikano ime, a kvaliteta jadna.. Dal netko ima riješenje za gore navedeni problem sa gušenjem na startu??
Zgoc je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-07-08, 23:37   #5 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 22-02-07
Godina: 31
Poruka: 4,930
carllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu aurucarllito ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Zgoc Pogledaj Poruke
A šta ćete!! Očito da je u pitanju samo razvikano ime, a kvaliteta jadna.. Dal netko ima riješenje za gore navedeni problem sa gušenjem na startu??
prodaj gilleru i uzmi neki dobar motor u toj cijeni
eto riješenja
carllito je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 31-07-08, 17:36   #6 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-08-07
Godina: 22
Poruka: 50
loud se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Zgoc Pogledaj Poruke
Pozdrav ljudi! Imam dosta primjedbi na NRG-a. Skuter je skup, a za ono što se dobije nakon kupnje i preskup. Kupio sam novi u 4. mjesecu ove godine. Od tada sami problemi!!!
Vilica je otišla nakon 1000 km. Kad je je mašina zagrijana, užasno je trom na startu. Dok je hladan onda leti. Krajnja brzina nikad mu nije ista ( od 75 km/h do 88 Km/h ) Svi šarafi su prohrđali. Nosač auspuha je isto tako prohrđao! Kapica na auspuhu se odšarafljuje. Na servisu su mi rekli da je to normalno da sve prohrđa. Ali mislim da u nekoliko mjeseci ne bi smio prohrđati. Da li ima netko tko je imao takvih loših iskustava?

Vilica je otišla nakon 1000 km
Svi šarafi su prohrđali

pa sta ti radis sa njime

a to sto su ti na servisu rekli da je to normalno da sve zivo pohrđa, to nije istina, ne bih trebalo zahrđati ni za 10 god

de ti to reklamiraj i traži novi

jer ovo mi nema smisla da su takve stvari normalne

i usput regaj se na mojskuter forum i tamo ces dobiti najvise odgovora i objasnjenja kako sta za skut

loud je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-08, 00:01   #7 (permalink)
Starter

Datum registracije: 08-09-07
Godina: 17
Poruka: 15
rulemaster se izdvaja iz mase

Ako se kužiš u mašine, da dobiješ start nebi trebao biti problem.... promjeniš rolice(staviš neke bolje- čitaj skuplje)
i letit će.... hrđanje ne auspuhu ti je recimo normalno(kod grane svi pohrđaju).

Kolko km si napravio do sad? Gdje ga držiš?

Ako imaš garanciju trebali bi ti zamjeniti bar vilice....
rulemaster je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-08, 13:36   #8 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Godina: 1
Poruka: 3,726
Dar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobarDar1 je stvarno dobar

Rulemaster, nije tako. Start ili brzinu, biraš rolicama koje su lakše ili teže.
nisu skuplje rolice bolje za start.
Hrđanje auspuha je česta pojava kod skutera, ali onaj kome se to da, može s vremena na vrijeme skinuti auspuh, očistiti ga od hrđe, i polakirati ga lakom otpotnim na temperature. Ja sam to nekad prije radio nekim klincima. Mislim da sam crni-mat sprej otporan na temperaturu do 600 stupnjeva platio oko 70 kn.

Zgoc, kako to misliš da je otišla vilica. Ne vjerujem. Možda si primjetio da niz teleskope prednje vilice curi mast (većina manjih skutera u teleskopima prednje vilice ima samo mast)
Ako se to dogodilo nakon samo 1000km, pretpostavljam da je skuter u garantnom roku, pa bi ti trebali promjenit brtve na prednjoj vilici.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-08, 17:03   #9 (permalink)
Najveći Car Foruma

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,250
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Vuxs

PREDNJI OVJES “Upside-down” teleskopska hidraulička vilica, cijevi  30 mm
STRAŽNJI OVJES Jednostruki hidraulički amortizer

a to kaj se tiche auspuha..ja sam ga cistio i svkai dan malo s wd-om poshpricao..i hrđe ni trunke..

mah na servis s tim i bok.
Vuxs je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 01-08-08, 19:41   #10 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-11-06
Godina: 18
Poruka: 90
speed se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku speed Pošalji poruku preko Skype-a korisniku speed

Citat:
Pravi autor: Vuxs Pogledaj Poruke
PREDNJI OVJES “Upside-down” teleskopska hidraulička vilica, cijevi  30 mm
STRAŽNJI OVJES Jednostruki hidraulički amortizer

a to kaj se tiche auspuha..ja sam ga cistio i svkai dan malo s wd-om poshpricao..i hrđe ni trunke..

mah na servis s tim i bok.
mozes stavit tvrdje federe kvacila ,to bi ti popravilo start,i stavio novi serijski remen
speed je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: razocaranje

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 18:10.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114