| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Polaganje za A1 i A u Automobilizam i Motori forumu; mislim da su od 2. mjeseca poskupile sve kategorije... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-07 Godina: 25
Poruka: 261
![]() | Re: Polaganje za A1 i A Uskoro dečko i ja polažemo A kategoriju, on je već išao na liječnički, a inače A kategorija košta 1400 kn u toj Auto Školi..oboje imam položenu B već..sad pitanje..jel teško položiti tu A kategoriju? ![]() |
| | |
| | #14 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Polaganje za A1 i A ma joj zakaj bi bilo tesko polozit....kad vidim koji sve tulipani polazu to (believe me ak oni znaju vozit motor onda sam ja konj)....al ti preporucam da se potrudis naucit vozit slalom izmedu cunjeva i osmicu na desnu stranu....to ce ti vrlo dobro posluzit u voznji...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #15 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Polaganje za A1 i A ma nije nikakav problem polozit za motor..........a ono oko cunjeva , krugove i osmice....samo ubaci u 2. brzinu i bez gasa kontroliras korman
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #16 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Polaganje za A1 i A je...ovisi na kojem motoru....nije kod svih u drugoj...kod nekih je 1. prebrza, 2 preslaba....kod nekih 1. prespora, 2. prejaka...ono varijacija mnogo...uglavnom potrudi se to odvozit kak spada...vjeruj mi...ne daj boze da se desi al u situaciji za usrat se vrlo dobro ce ti slalom doci...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #17 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Polaganje za A1 i A al nije tolko tesko da se nemoze proc, pa nije uopce tesko....ja sam na vozackom za motor odvozio svega 30min od potrebnih 10 sati i prosao bez problema (10 min poligon, i 20 min voznja po gradu)
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 35
Poruka: 547
![]() ![]() | Re: Polaganje za A1 i A Ako nekoga zanima bilo što u vezi polaganja A ili B kategorije, cijene ili sve vezano uz to slobodno se može obratiti mojem frendu (imaju autoškolu) i pitati njega... samo se pozovite na mene (Sven) i nema problema. Matešić Tomislav matesic@tomica@gmail.com ili na mob 098/800-158 i 091/886-1017 |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:19.

Pali gume a ne dušu