| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi pomoc - skuteri 50ccm u Automobilizam i Motori forumu; razmisljam o kupnji skutera do 50ccm koji je od ovih po vasem misljenju NAJbolji (mozete navesti i neke specifikacije za ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-11-06 Godina: 16
Poruka: 425
![]() | pomoc - skuteri 50ccm razmisljam o kupnji skutera do 50ccm koji je od ovih po vasem misljenju NAJbolji (mozete navesti i neke specifikacije za svaki ako je moguce) Piaggio NRG Gilera Runner Aprillia SR50 YAMAHA aerox cuo sam da se iz italije mogu uvesti polovnjaci za oko 500 eura (sa carinom) zna li itko ista o tome??? |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoc - skuteri 50ccm 5o ccm je fen , a ne motor SR50 bi bio moj izbor da kupujem tu igračku
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 216
![]() | Re: pomoc - skuteri 50ccm Prije usisavač btw ja sam imam runnera rr 2004 ali dao sam ga bratu, runner je vjerojatno najudobniji i najbolje koči, aerox je najsportskiji i idealan za ludiranje i tuniranje, Apriliu ne preferiram jer znam tipa koji je imao neke probleme oko injectiona, NRG je lagan, prilično tvrd ovjes, za vožnju na zadnjem i čini mi se da malo lošije koči od ostalih
__________________ De gustibus non est disputandum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomoc - skuteri 50ccm onda neznam šta si mislio ovime kazati...ak je tei 06/07 staro onda no comment.. a ti oldtimeri kak ti velis popišaju sve ove današnje skutere....
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: 50ccm |
« skuter 50 ccm
|
Popravak motora »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.