| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi pomozite, nesto mi ne valja na motoru u Automobilizam i Motori forumu; Moraš uštelovat karburator(veća dizna i više zraka)jer ti radi toga šta prima malo goriva njega guš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-02-08
Poruka: 26
![]() | Re: pomozite, nesto mi ne valja na motoru Moraš uštelovat karburator(veća dizna i više zraka)jer ti radi toga šta prima malo goriva njega guši. To ti je najpametnije ić kod nekog mehaničara, jer češ se sam izludit.
__________________ Tought ain`t enought |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: sb Godina: 22
Poruka: 81
![]() | Re: pomozite, nesto mi ne valja na motoru katalizator? pocuclao vodu? odakle da mi je znat samo? ja mislim da majstor prica gluposti ajd slikaj skuter s one strane spuha, da ti nesta objasnim nemoj ti jos nista kupovati |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: sb Godina: 22
Poruka: 81
![]() | Re: pomozite, nesto mi ne valja na motoru inace piaggio masine ima kao katalizator u obliku jednog crijeva koje se nalazi iznad poklopca magneta, ono vodi iz spuha do bloka negdje mozda je majstor na to mislio, ali opet nema tu nigdje voda ulaziti ![]() inace ovo je nova sr-ka ali i na ostalim piaggio masinama je to |
| | |
| | #18 (permalink) |
| tako ti densali punici pod prozorom Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,636
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomozite, nesto mi ne valja na motoru ma tak ima i baotian...ali na rezonanton nemas tu cijev kam staviti.. kome si ti dal slagati motor..
__________________ “I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.” |
| | |
![]() |
| Tagovi: arrow, auspuh, katalizator, nrg, skuter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:42.