| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi pomozite, nesto mi ne valja na motoru u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: biker46boy file:///C:/Documents%20and%20Settings/x/Desktop/PRODIGY%20-%20Smack%20My%20Bitch%20Up%20(Single)/Slika005.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: sb Godina: 22
Poruka: 81
![]() | Re: pomozite, nesto mi ne valja na motoru Citat:
idi preko imageshake uploadas sliku i stavis jedan od linkova vidjet ces al ok sta kod da to bilo s katalizatorom to nema veze sa tvojim skuterom, dakle nastelaj karb i napravi sve ono sto sam ti rekao | |
| | |
| | #24 (permalink) |
| dobro,dosta zajebancije! Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,564
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: pomozite, nesto mi ne valja na motoru pozdravi majstora
__________________ Tko je jači od Chucka Norisa?? Ljubav Ante i Simone Gotovac! nista nije sveto. sve je bruto i neto, sve je zabava!!!!! Ante Ante mislim na te' |
| | |
| | #25 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: sb Godina: 22
Poruka: 81
![]() | Re: pomozite, nesto mi ne valja na motoru Citat:
odvezi u servis i zdravo mogu ti napisati u cem bi mogao biti problem, al vidim da ne bi nista razumio tako da..kao sto vuxs kaze..pozdravi majstora | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-06-08
Poruka: 13
![]() | Re: pomozite, nesto mi ne valja na motoru dolazi povremeno do prekida struje i kad par taktovapreskoči dolazi na auspu do eksplozije drugo ako nije dobro napravljen prigušivač dolazi do zagušenja motora jer ne uspijeva izbacit plinove na vrijeme |
| | |
| | #28 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-06-08
Poruka: 1
![]() | Re: pomozite, nesto mi ne valja na motoru Bok svima! Uzeo nedavno Runner 50 ccm i do neki dan sve je bilo super, a sad se odjednom motor guši... Motor je '98 godina, a zadnje 3 godine je bio u garaži i nije korišten do prije mjesec dana. U vožnji mu dam gas i kad pređe 70 kmh brzina počne opadati i motor uopće više ne vuče... nakon malo turiranja počne vući, ali ne smijem ga stisnuti više od 60... imate neku ideju o čemu bi se radilo i kak da to sredim sam? Sutra bih ga otfurao na servis, ali ako posoji nekaj kaj mogu sam provjeriti prije servisa molio bih savjet. btw, totalni sam noob za motore pa ak može onak, zdravo seljački ![]() Hvala unaprijed! |
| | |
| | #29 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-06-08
Poruka: 13
![]() | Re: pomozite, nesto mi ne valja na motoru nemoj ništa kemijat idi kod majstora dati to promjeni jer neče palit ako ti on veli dače sredit on sam bez djelova nemoj to prihvatit jer če ti naplatit i za par dana opet moraš kod njega jer to drži vodu trenutno i nemoj dati neko tko to nije radio jer ti može potrgat kučište motora mora imat orginal izvlakač (radapceger)ali samo orginal novi djelovi i to nisu skupi |
| | |
![]() |
| Tagovi: arrow, auspuh, katalizator, nrg, skuter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:14.