| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi pomozite, nesto mi ne valja na motoru u Automobilizam i Motori forumu; da.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-06-08
Poruka: 13
![]() | Re: pomozite, nesto mi ne valja na motoru [quote=jorgovan;992174]Nemoj ništa kemijat idi kod majstora dati to promjeni jer neče palit. Ako ti on veli dače sredit on sam bez djelova nemoj to prihvatit,jer če ti naplatit i za par dana opet moraš kod njega jer to drži vodu trenutno.Nemoj da ti radi tko to nije radio jer ti može potrgat kučište motora. Mora imat orginal izvlakač (radapceger)Stavi samo orginal nove djelov i to nisu skupi.Sad valda kužiš!QUOTE] |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-08 Lokacija: Daleko od svih
Poruka: 78
![]() | Re: pomozite, nesto mi ne valja na motoru meni se skipper nakon godinu dana stajanja u garazi (inace je 2001.) malo gusio u pocetku dok se nije razradio...a odjednom nije vise htio vuc...kvar je bio banalan, guma koja provodi benzin od pumpe do motora se stvrdnula i napukla te spricala benzin...ali ispod sica tako da nije bilo vidljivo... baci oko, mozda budes imao srece pa potrosis samo 15kn na gumu i 10min za "popravak"
__________________ Kad Žak skače bungee, ide ravno u pakao. |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-07-08
Poruka: 5
![]() | Re: pomozite, nesto mi ne valja na motoru imam skuter gilera runner 2007. (Žensko sam pa se uopće ne razumijem).danas dok sam vozila, pokvario mi se pokazivac brzine, on je digitalni.sve je u redu samo to.vozim normalno, a on pokazuje da vozim 4 pa 6 pa 15 pa se opet vrati na 4. nemam pojma sta da radim. molim one koji znaju za taj problem da pomognu.hvala |
| | |
| | #36 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-06-08
Poruka: 13
![]() | Re: pomozite, nesto mi ne valja na motoru to ti niš ne smeta za vožnju samo što neznaš u kojoj je brzini inače indikator na menjaču zeza vi to je čitav problem stari motori nisu imali pokazivača brzina i svi su sretno vozili svaki dalljni digitalni dio bez potrebe je veči trošak |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: sb Godina: 22
Poruka: 86
![]() | Re: pomozite, nesto mi ne valja na motoru ajd ti fino kod vranjica na servis, jedan od uzroka moze biti i svjecica bez rezistora u sebi, pa malo blesaju satovi, jel sa zmigavcima sve ok? |
| | |
![]() |
| Tagovi: arrow, auspuh, katalizator, nrg, skuter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:16.