| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Popravak motora u Automobilizam i Motori forumu; Pozdrav ekipa, imam jedno pitanjce. Koliko bi otprilike kostao popravak/farbanje plastika koje su malo izderane? S lijeve strane je ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-06-07
Poruka: 3
![]() | Popravak motora Pozdrav ekipa, imam jedno pitanjce. Koliko bi otprilike kostao popravak/farbanje plastika koje su malo izderane? S lijeve strane je motor ogreban na 3-4 mjesta, malo je klizao po podu. Zna netko neku okvirnu cifru? Zahvaljujem |
| | |
| | #2 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Popravak motora hmm..kao prvo koji motor??kolko kubika plastike.lol lol kubika.. jer nemozhes samo jedna dio farbat..nema teoretske da nijansu pogodiš..nego moraš cijeli..ili ako ima vishe boja samo tu jednu određenu...ovisi di..recimo zg je skuplji.van zg jeftinije..ja sam radio pripremu i dao u termo lakirnicu s njihovom farbom(9slojeva su morali špricati) ispalo me 500kn
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 14-06-07
Poruka: 3
![]() | Re: Popravak motora Skipper. Nemam pojma, kako se to izmjeri? Citat:
| |
| | |
| | #4 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,009
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Popravak motora cijelog spidfajta...sve plastike osim one gore na volanu...sve kadu,boćne,masku,blatobran..ali sam ja napravil pripremu skipper 2t ili 4t?
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: lakiranje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:43.