| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi savjet za daelima 50 ccm u Automobilizam i Motori forumu; e imam crvenog daelima i kupio sam si rezonatni spuh... to je sve u redu i ima bolji zvuk(ne ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | savjet za daelima 50 ccm e imam crvenog daelima i kupio sam si rezonatni spuh... to je sve u redu i ima bolji zvuk(ne puno bolji jer ipak je to daelim...) uglavnom i ubrzanje je bolje jer sam promijenio i rolice... zabrinjava me to sto ima jednu blokadu koja je takozvana elektronicka i na servisu sam reko da je skinu al kazu da ne mogu jer se pojebe elektronika na motoru,eto....i sad s tom blokadom dode motor do 70 i trokirai ne ide dalje makar ga vozio i niz brijeg...to me zanima i zanima me kak da jos malo poboljsam zvuk i ponajprije ubrzanje...jel gljiva u redu za to unaprijed hvala!!! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: savjet za daelima 50 ccm e stari ti si iz dugog sela..probaj stavit gljivu..mrčel bu ko ..nikam nebu ishel i zjebal si busah klip s prashinom..i nevjerujem da ide 70zbog te neke elektroničke blokade..ko ti je reko uopće d aima el. blokadu??stavi mteže rolice..ishel bush brže..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #4 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,994
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: savjet za daelima 50 ccm mrchel bush a stajal bush na mjestu u kratko..cc ja sam iz vrbovca...može..i na nju morash pazit mazit..
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Tagovi: ccm, daelima, savjet |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:53.