| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Servis Endura u Automobilizam i Motori forumu; zanima me koliko često treba ici na servise za enduro motore kao npr. ktm 450 exc ili yamaha wr 450??? ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 18
![]() | Servis Endura zanima me koliko često treba ici na servise za enduro motore kao npr. ktm 450 exc ili yamaha wr 450??? i cuo sam da im klipovi ne mogu bas dugo izdrzati, mislim oko 80sati??? je li to istina?? unaprijed hvala
__________________ U boj u boj |
| | |
| | #2 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: SERVIS ENDURO MOTORA pa pise ti u service manualu...ako ga nemas skini ga negdje il nadi na netu sigurno negdje pise.... te verzije enduro motora su kao i svaki kroseri naborani na velke snage pa normalno da ne samo da klip nemre izdrzat nek cela masina nemre izdrzat...zato se kod takvih modela motora servisni interval mjeri u radnim satima a ne u kilometrima... i kad dode servisni interval radi se generalka...nema ostavljanja starih dijelova...ide skoro sve novo sto moze ici...zato to i je skup sport posebno sto se tice ktm, husqwarna, husaberg jer su oni vec u startu dosta skupi kao motocikli a i dijelovi su za prerade inace skupi pa se dode i do cifre od 100.000 kuna za takav model (ako cemo o modelima koji se koriste u najpoznatijim natjecanjima a ne street verzije)...cesto cak i vise... kako god ga upotrebaljavao skupo ce te kostat...
__________________ yooo, breakin out of somethin you dont like it aint always easy okey?...if it got crazy, you think im crazy,well you know what...haaah....dammmmnnn rigghhhttt i ammm....woooooow Zadnji Uredio macor : 29-06-08 u 11:37. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
![]() | Re: SERVIS ENDURO MOTORA Citat:
kazes da postoje i street verzije, sta to znaci?? u yamahi sam vidio da postoji wr450f street.....je li to to?? trebao bi enduro motor za svakidasnju uporabu i povremenan manja natjecanja!! mozes li mi pomoci izabrati takav???
__________________ U boj u boj | |
| | |
| | #4 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SERVIS ENDURO MOTORA street verzija ili super moto, drugi tip guma(glatke), koliko ej meni poznato...
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SERVIS ENDURO MOTORA a to je ista stvar manje vise... tocno pa ne bi pametova o tome, nisam prevelik ljubitelj motora, radje pricekaj VuXs-a ili nekoga... da ti opsirno odgovori
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: SERVIS ENDURO MOTORA Po tvojim pitanjima vidim da nisi u tome. Nisi rekao, šta bi ti zapravo htio. Možda bi kupio neki takav motor pa te zanima njihovo održavanje? Nisi napisao kuda bi se vozio, po cesti ili po terenu, po kakvom terenu... Enduro i supermoto su dvije jako različite stvari. Ako mi kažeš zapravo hoćeš. možda ti mogu pomoći. ...ili to pitaš jer si samo znatiželjan? |
| | |
| | #9 (permalink) | |
![]() | Re: SERVIS ENDURO MOTORA Citat:
__________________ U boj u boj | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ktm, motor, servis, yamaha |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 22:44.

tocno pa ne bi pametova o tome, nisam prevelik ljubitelj motora, radje pricekaj VuXs-a ili nekoga... da ti opsirno odgovori