| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Servis Endura u Automobilizam i Motori forumu; ma ja za takav prvi motor joj..ja bi zel prastaru neku 600 vozil se god dana ubijal ju uchil ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: Servis Endura ma ja za takav prvi motor joj..ja bi zel prastaru neku 600 vozil se god dana ubijal ju uchil se,padal i onda uzel nekaj kak bog zapovjeda..nemresh odma na konja..prvo treba ponija ukrotiti
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #32 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 28
Poruka: 212
![]() | Re: Servis Endura onda neka kupi exc 250 ili yamahu wr250,husqvarnu te250.. a gle polovno uzimati je sranje..nikad neznas sta ces kupiti...sta ces otvarati masinu za vidit u kakvom je stanju?pa treba lanac,lancanici,pakne,ovo ono i treba ti jos 1000€! kupis novo pa si na miru...ma i da uzme 450-icu naucit ce voziti..na svu srecu kompleti zamjenskih plastika su jeftini ![]() samo dobra zastitna oprema i zivo majstore... ![]()
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #33 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Servis Endura ja ipak smatram da su i takvi motori prejaki...prebrutalni su za nekog ko prelazi s 125-ice... ko da je problem nac neku xt600 za negdje ni do 20 soma kuna...ak treba promijeni lanac i lancanike (pouzdano znam da to troje dode oko soma kuna jer je frend na svojoj bivso XT600 iz 2002 tolko dao), gume, zamijeni brtve na masini (samim time nauci se ponesto o mehanici) ustanovi stanje motora...i malo se s tim fura cisto da se nauci na snagu i na tu kilazu i baratanje istom...lako onda s ostatkom love kupi novo...a ko zna...mozda i preradi ovo cudo...hehe...
__________________ lud ko siba, ko s tri kita, sisem zrak, ne pitam za mrak, tlak na max, dihtung slab, curi nekaj, nea veze, nek se mijesa, ko ih jebe |
| | |
| | #34 (permalink) | ||||
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Servis Endura Citat:
A za filter, pa nije neka velika nauka, ali ipak ima način kako se to najbolje radi. Nije to samo namazati ga s uljem. Neki vozači koji su godinama po trkama, rade to krivo. Citat:
Citat:
I da još jednom ponovim:Hard enduro motori imaju održavanje vezano uz radne sate. Ko ne vjeruje naka provjeri. Tebi je yamaha XT 660 smeće? Šta da ti čovjek kaže na ovo ![]() Citat:
Čudno mi je to za nekoga ko vozi enduro cijeli život. Na enduro natjecanjima skoro svaki motor ima takav brojač sati. Mogao bi ti to objasniti vrlo lako, ali gle.. Ti samo kupi brojač, a ja ću ti ga ugraditi na motor za 5 minuta. Besplatno Zadnji Uredio Dar1 : 03-07-08 u 09:25. | ||||
| | |
| | #35 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-08 Godina: 28
Poruka: 212
![]() | Re: Servis Endura 2Dar1 -ne vozim utrke -voznja po kamenju: -daj onda lijepo ljudima na forumu objasni detaljan postupak kako ti uljiš filter zraka da doznamo i mi to umiječe -yamaha xt??? ako si i ti enduraš ili crossist pa valjda znas sta je voziti enduro od 180-200kg po blatu!!! lako sta polomi motor dak ne nauci voziti ali ce i sebe polomiti..si pao nekad i da ti je noga bila ispod motora?? hebeno ga je maknuti sa noge(govorim o H.E.od 110-115kg!!) a kamo li neki od 200kg! -i na kraju sta se tice brojača radnih sati....priznajem neznam di bi ga spojio da motor nema bateriju i ja te lijepo molim da mi objasnis način i mjesto spajanje...hvala
__________________ He's a real nowhere Man, sitting in his Nowhere Land, making all his nowhere plans for nobody! |
| | |
| | #37 (permalink) | ||||
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Servis Endura Agnes, koje pohvale... nemoj pretjerivat. Bit će mi neugodno. Hvala ti. Da odgovorim znao sam to odmah. bez uvrede. Citat:
Niko od ljudi na forumu me nije to pitao, a ovo tvoje mi ne izgleda kao pitanje nego više kao podjebavanje, pa ću to za sada preskočiti. Ako nekog stvarno zanima, neka pita. Citat:
Evo, stavit ću i ja dva filmića da bude jasnije. Na snimkama je baš yamaha XT 660. Ovo je za mene vožnja po makadamu i šumskim putevima: Onaj filmić koji si ti stavio, za mene nije makadam. To je već lakši enduro teren koji je ipak pretežak za baratanje XT-om. Ako bi se vozio po takvom terenu i po blatu (koje ti spominješ a ne on), onda mu nije dobar XT, nego hard enduro motor ili barem nešto kao suzuki DRZ. Evo suzukija DRZ na blatu. Opet, ne treba biti stručnjak. To nije šumski put, nego lakši enduro teren kao i onaj tvoj filmić sa kamenjarom. Za još teže terene, tu je EXC, WR itd.. ali za takve terene MXMAN nije pitao. Zašto ja govorim o XT yamahi? Što je više soft, to lakše održavanje. Citat:
Rekao sam ti. Kupi ga i ja ću ga montirati ![]() ...i za kraj... Citat:
Nije da se hvalim Samo da ti odgovorim na pitanje ![]() Agnes me nahvalila i previše ![]() Zadnji Uredio Dar1 : 03-07-08 u 23:02. | ||||
| | |
| | #40 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-12-07
Poruka: 18
![]() | Re: Servis Endura ok ljudim vratio sam se..... moze li mi sada itko reci hoce li ktm 450 exc izdrzati 10-15k km bez velikih servisa (generalki), uz mijenjanje filtera, ulja itd.??? mislio sam ga voziti po sumskim putevima, i povremeno na utrke........ je li postoji neka klasa za amatere???
__________________ U boj u boj |
| | |
![]() |
| Tagovi: ktm, motor, servis, yamaha |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:09.

Samo da ti odgovorim na pitanje