| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi skuter do 4000 kn u Automobilizam i Motori forumu; amo pomoć mala....evo kupujem skuter 50ccm rabljeni(ofkors)do 4000 kuna?šta,kako,na šta da pripazim?fala svima... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skuter do 4000 kn joj..hvala bogu već u naslovu sam pomislio da kupuješ nvog i to baotiana... a na šta da pripaziš..neka ide netko s tobom da vidi mašinu..makar ovak niš nemreš vidjet.. prvo obavezno pogledaj zadnju gumu...ako je divljano s njom vidi se u kakvom je stanju..ako je full nova opet ista stvar...jako dobro pogledaj dali je negdje jače oštećen...uzimaš rabljeno pogledaj da si 2-3 vlasnik(3 ako je skuter negdje 2000.) obavezno europljana..nikako one kosooke tajlanđane,kineze... za te pare teško da ćeš nać neki skuter s kojeg nije padano ali pazi da nije teže razvaljen... a kaj bi ti ovak uzeo...
__________________ " Respect yourself and others will respect you. " |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-11-06 Godina: 31
Poruka: 5
![]() | Re: skuter do 4000 kn pa da,i ja sam mislio uzet europejca svakako,nikakve baotinae,kymce i te gluposti jer znam dosta ekipe šta to ima...za oko su mi zapeli gilera runner, piaggio nrg, vespa et50,možda peugeot sppedfight... az tu cijenu ne očekujem ništa spektakularno..nije mi bitno ako je doživio koji manji pad jer sam neiskusan(prvi skuter) i sigurno ću se složit negdi....po čemu poznam jači pad,ima li još kakvih preporuka??tnx svima |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 538
![]() ![]() | Re: skuter do 4000 kn Prvo: Provjeriti papire, broj šasije i sl. Takvi polovni i jeftini skuteri se kradu sve u 16. ! Drugo, sve ovo šta su dečki gore naveli stoji, kad probaš malo vozizi pogledaj kako se ponaša km/h sat, akokazaljka jako "skaće" znaći radi nemirno onda su vračali kilometražu! Kad se malo motor ugrije pusti ga u leru da vidiš kako radi, ako radi neravnomjerno tj. motor "drhti" ništa od svega,razvaljen je i ima milijon kolometara ))Naravno, pogledaj koliko su istrošeni diskovi, gume.... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| ..-.. Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,487
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skuter do 4000 kn pa ja sam pao..i seka par puta...cielog ga prefarbao i prelakirao..daem ga za 5500...i nitko neće misle da je bio u kozna kakvoj banani a meni trebau pare...
__________________ " Respect yourself and others will respect you. " |
| | |
![]() |
| Tagovi: 4000, skuter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:50.

))
?!