| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi skuter do 50 ccm u Automobilizam i Motori forumu; pozz svim prije svega ,upravo sam se logirao na forum jer mi treba vaša pomoć danas sam išao ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-03-07
Poruka: 51
![]() | skuter do 50 ccm pozz svim prije svega ,upravo sam se logirao na forum jer mi treba vaša pomoć danas sam išao u potragu za kupnjom novog skutera a budući da nisam neki znalac mada sam nekad vozio tomosove motore,pa bi me zanimalo ako mi neko može pomoći uglavnom skuter mi treba samo iz razloga da preskoćim gužve i smanjim potrošnju goriva pa u svoj toj ponudi meni se najvise svidjeo PEUGEOTOV model speedfight rally victories sa cijenom na popustu od 20% do isteka zaliha od 15.311.oo kn moram priznati da sam bio pogledati jedino u peugeotu i vespine odnosno piago modele ali oni su dosta skuplji od peugeota htio bih dodati da se nalazim da dosta brdovitom području iznad opatije tako bi bilo dobro da me savjetujete i sa nekim drugim modelima mozda jaće snage do 50 ccm sa time da ne prelazi meni ionako vec magičnu granicu od 15.000.00 kn ako mi netko može pomoći bio bih zahvalan na savjetu, Zadnji Uredio darko051 : 06-03-07 u 17:57. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Crazy Kure s Bmw-om Datum registracije: 20-06-05 Lokacija: Zagreb/Dubai/Oslo Godina: 24
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skuter do 50 ccm 50ccm je smeće, radije kupi bicikl
__________________ http://www.dubailand.ae/ |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-03-07
Poruka: 51
![]() | Re: skuter do 50 ccm Citat:
stari moj čiji je taj derby nikako da pronajdem ,,,,jeli on ispod ili preko 50ccm meni treba isključivo ispod koče ici još i na polaganje ponovo | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 538
![]() ![]() | Re: skuter do 50 ccm Ja ti nudim Generic XOR 50 9.900kn, IDEO 50 8.900kn, na kartice do 36mj! JUREC Trgovina rezervnih dijelova - Mehaničarsko-metaloprerađivačka radionica |
| | |
![]() |
| Tagovi: ccm, skuter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:49.

Z A N I M L J I V O