| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi skuter do 50 ccm u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: darko051 aj ljudovi pomagajte imam 3 dana fore ................. uzmi speedfighta možda je sporii za 5kmh od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| V.I.P. Član Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skuter do 50 ccm uzmi speedfighta možda je sporii za 5kmh od sr-a nrg-a runnera..ali se zato ne kvari i ona vilica po kojoj svi pljuju puno bolje upija neravnine od obične...počne se tresti tek kad ima nafriziran skuter dok se voziš oko 100... samo nemo tu glupu verziju..šta dobiješ s njom..naljepnice i retrovizore... uzmi obični speedfight 2 i kaj ti ostane za to uzmi bolju kacigu,bubrežnjak,jaknu,rukavice...ili tako nešto |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma | Re: skuter do 50 ccm Citat:
pogledaj aprilija i to je dobar skuter
__________________ "I'm going to make him an offer he can't refuse" | |
| | |
| | #13 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skuter do 50 ccm a kakva je razlika u apriliJi i gore navedenim? nikakva..samo kaj se češće kvare i koštaju više od 15000..pročitaj cijeli threat.. i ne kužim vas..zašto za skuter od 50ccm davati tolko novce? dodaš josh par tisuća već imaš 125..ali pametni su trgovci..rađe uzmeš 50 nego 125 plus A1 kategorija.. a darkec neka 125tica do 15k kn nove se mogu naći samo ove "istočnjačke" 4-T koje opereš sa bilo kojom boljom 50setkom...tak da se to neisplati uzet..možda jedino zbog potrošnje...ali to je tromo užasno.. |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skuter do 50 ccm pa ja imam sp-a...2-t ali nemožeš uspoređivati 50 i 150,180,200ccm.. ako se voziš do dućana,na kavu i tak sitno dovoljan ti je usisavač.. evo josh uvijek imam i speedfighta2 x-race sad se stari vozika s tim... |
| | |
![]() |
| Tagovi: ccm, skuter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:11.