| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi skuter do 50 ccm u Automobilizam i Motori forumu; Ja imam sređenu gileru runner rr i super je. udobnije sjedalo od nrg-a, kočnice jedne od boljih koje skuteri ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 208
![]() | Re: skuter do 50 ccm Ja imam sređenu gileru runner rr i super je. udobnije sjedalo od nrg-a, kočnice jedne od boljih koje skuteri imaju. eventualno je problem masa, ali tank od 12l spasava stvar a ne da se non-stop vrtis oko benzinske |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 04-03-07
Poruka: 208
![]() | Re: skuter do 50 ccm sve serijske naljepnice i jos 5-6 nadodano, otpiljen onaj plastični rep, straga 140, sprijeda 120 bridgestone ML50 kisna guma, lijepi samo tako za cestu, filter, remen....neda mi se nabrajat. meni je za điranje po mistu ok, plaža-kafić-doma..... |
| | |
| | #24 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-03-07
Poruka: 51
![]() | Re: skuter do 50 ccm ma nisam nista još kupio ,odlučio sam se na kraju za gileru runnera ,ali kad smo došli žena i ja da i ona vidi jer "kao" to bi ja kupio zbog nje ,odlucila je da joj je to skkroz preveliki motor ona bi onaj neki koreanac ili kinez koji su manji skuteri ali te mlince za kavu nebi htio kupovati ,,,vidjecemo još je hladno kad sunce malo opali mozda se j ai zaletim po njega |
| | |
| | #27 (permalink) |
![]() | Re: skuter do 50 ccm nasao sam nesto prilicno zanimljivo na prvo oko bar tako djeluje ,naime radi se o yamahi staroj godinu dana sa predjenih 70 km i sa cijenom od 11000kn koji nije još bio ni registriran ljudi pomagajte sta da radim ,vec mi je dosadilo gledati okolo po trgovinama ovaj mi se čini sasvim ok i po cijeni i po izgledu pomagajte da imam vremena brzo reagirati evo je na slici::: ImageShack - Hosting :: dscf1047mg0.jpg |
| | |
| | #29 (permalink) |
![]() | Re: skuter do 50 ccm ok hvala na odgovoru ali daj pojasni sta ovaj ne valja ili sta je problem ,stvarno se ne kuzim u te skutere jedino sto znam da svi savjetuju gileru ili piago,ali nekontam sta je ovo skupo dati za ovakav skuter 11ooo kn |
| | |
| | #30 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: skuter do 50 ccm eo da ti iskreno kazem..sad ces uzet tog aerox-a od 50ccm,za mjesec dana ici ce ti presporo..htjet ces stavit kit,auspuh variomat..i onda ce ti nakog nekog vremena i to postati sporo i htjet ces jos bolje i brze,al ak si jednostavno uzmes sp180..neces ga imat potrebe frizirat jer sam po sebi ide odlicno,jedino sto dosta trosi,al zato i ide,ili uzmi vx125,stavi klip i cilindar od vxr200..i ak imas a1 kat po svim papirima ti pise da imas 125ccm,a ti imas 200 i jos je uz to 4-taktni i manje ti trosi a ici ce ti odlicno!..nadam se da sam ti pomogao! ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: ccm, skuter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:31.