| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi skuter do 50 ccm u Automobilizam i Motori forumu; stari moj daj mi pojasni dali se to isplati kupiti jer jedino skuter od 50ccm dolazi u obzir jer ce ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-03-07
Poruka: 51
![]() | Re: skuter do 50 ccm stari moj daj mi pojasni dali se to isplati kupiti jer jedino skuter od 50ccm dolazi u obzir jer ce to manje više žena da vozika do posla eventualno u ja koji put naravno netreba mi neka jurilica samo bi se te blokade poskidale to normalno zanima ulog za dobiveno jeli to ok po tebi???? |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: skuter do 50 ccm Citat:
| |
| | |
| | #33 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skuter do 50 ccm ali mix..pa kaže da će mu žena vozit..pa ubila bi se s runnerom... a aeroxa za te novce nebi uzimao..nema veze koliko je prošao ali rabljen jje...dodaš osh tisuću-dvije kuna i imaš novi skuter..spidfatovi su već od 13-14tkn novi. .da ga da za jedno 9somova(aeroxa) e to o.k. cijena.. |
| | |
| | #34 (permalink) | |
![]() | Re: skuter do 50 ccm Citat:
PS trebao bi ja uzeti runera za sebe i promijeniti ženu najednostavnija kombinacija | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Regularni forumas | Citat:
mjenjaj zenu i uzimaj sp-a il vx-a! ![]() Gillera Runner 180 SP, 2000 g. piagio nrg, 2005 g. eo ti pa vidi i ovo! ![]() Zadnji Uredio daidza : 03-04-07 u 20:44. | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
![]() | Re: skuter do 50 ccm Citat:
neznam moram prespavati i sutra javiti ukoliko neko ima isti takav motor volio bi da mi se i on javi i da nekakav pametan prijedlog (evo i slike još jednom) ImageShack - Hosting :: dscf1047mg0.jpg Zadnji Uredio darko051 : 03-04-07 u 18:40. | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,816
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skuter do 50 ccm 1. aerox bash i nije puno manji od runnera (runner izgleda puno već zbog visokog mosta po sredini,ajde veća je ali ne toliko) 2.to su sve iste mašine-piaggio grupa(piaggio,vespa,aprilia,derbi) 3. meni frend ima aeroxa rossi replica i frendica običnu crvenu.. 4. ja imam peugeota i dosta frendova nikada nekog većeg kvara kod nikoga (meni čok frendovima propišao jednom fergazer..) 5. mix to e puno novaca za tu godinu...ja isto 2000. platio ovo ljeto 8500kn 14tkm.. 6.kada se kupuje vozilo(auto,motori,skuteri) nemoj ženu slušat prilagode se one na sve..moja mala vozi runnera skoro bolje od mene :-) ali darkec taj aerox nema više garanciju ili ima...ali problem je šta češ biti odma drugi vlasnik..i skuter je rabljen i to je previe novaca.. e da..sad si razmišljam da kupujem ženi skuter.... nebi definitivno onda uzimao ovak net s kotačima 12-14"..uzmi neki gradski skuter s ogromnim kotačima ipak je puno puno sigurniji,veliki prtljažnik (kolko može bit' velik za raziku od ovih) veliika široka podnica...scarabeo 50,liberti 50 |
| | |
| | #39 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: skuter do 50 ccm Citat:
ali pogle malo stanje motora za 7 god. star motor samo 8700km,nikad padano,pa ja sam sa svojim u 2 god. preso 15tkm,ma najbolje ti zeni uzmi baotiana pa ona nek se vozi , a sebi uzmi neki posten motor! | |
| | |
| | #40 (permalink) |
![]() | Re: skuter do 50 ccm zahvaljujem svima na komentarima i pomoči uzeo na kraju ja tu yamahicu pa sta bog da ,i na kraju se vodim kao prvi vlasnik da stavr bude i bolje jer još nema ni prometne ni knjizice vozlila još jednom hvala svima na pomoći |
| | |
![]() |
| Tagovi: ccm, skuter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:59.