| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi skuter do 50 ccm u Automobilizam i Motori forumu; Piaggio je dobar skuter,bez blokade sto na sat,vrlo je kvalitetan... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-03-07
Poruka: 51
![]() | Re: skuter do 50 ccm imam još jedno pitanje ,a znam da ima puno znalaca pa pomozite ,,,,,,inace ja u svoj auto stavljam bezolovni 98 ili 100 oktana buduci da benziska pored mene drzi i 100 oktansko gorivo koliko je to preporučljivo staviti u skuter ,jer u uputstvima pise od 91 oktana na vise nikako manje ?????jeli 100 oktana previse za dvotaktni motor??? |
| | |
| | #43 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 9,684
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skuter do 50 ccm @mirin da da ...130 uz dobar vjetar... @darkec...sad nevjerujem da će se nešto strašno dogoditi..ali u 50ccm ti je dosta i eurosuper95...ili 98..ja nemam para tak da 98 rijetko je kod mene.. i nemoj ina ulje točit..to SMRDI...
__________________ Jebao ne jebao, godine kurcu prolaze |
| | |
| | #44 (permalink) | |
![]() | Re: skuter do 50 ccm Citat:
a sto se tiče benzina ,ja sam imao unutra 3-4 litre benzina koji je uglavnom predpostavljam stajao od početka jer ima skuter godinu dana ,,,,uglavnom vozikao sam se malo sa time gorivom i onda stavio 100 oktana ,motro je za neprepoznati koja je to razlika ,samo da napomenem nisam još stavio registraciju jer bili su blagdani pa tako nisam isao ni na servis da mi skine blokadu ali po dobroj uzbrdici motor je mene vukao 30 na sat ,a sa ovim gorivom idemo skupa zena i ja 40 na sat na istoj uzbrdici ,,,nevjerovatno ali istinito ,jedino da se motor nije mozda malo vise razradio pa sam po sebi malo bolje ide ,mada sumnjam da je to razlog jer sad ima tek 175 km | |
| | |
| | #46 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skuter do 50 ccm za koje?za baotiana možda je...ma mislim pa dobro je...ja ga i tankao kad nisam imao para...pa to je čist ok benga.. darkec odgovorio sam ti na pm
| | |
| | #47 (permalink) |
![]() | Re: skuter do 50 ccm napravio ja danas tehnički pregled na skuteru i naravno pravo u servis na skidanje blokade ,,moram priznati da sam super zadovoljan i da stvarno super vuče po uzbrdici ,,,a probao sam i okrsaj sa susjedovim runerom čisto usporede radi buduči da su neki ovdje govorili da je novi runer i ngr puno brzi i jaci od yamahe ,,,,neznam da li je moj aerox"poseban "ali po uzbrdici sasvim isto ide u krajnjoj brzini samo sto aerox cak brze starta ,, e sad nismo mjerili maximalnu brzinu po ravnici jer jednostavno se mora negdje dalje otiči da se isproba jer nema nigdje u blizini ,,,,,,,kao sto rekoh same serpentine ,zavoji i usponi ,,,,,, uglavnom ja zadovoljan sve u svemu |
| | |
| | #48 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skuter do 50 ccm hmmm...noviji skuteri serijski teško da budu brži i brži(stroge euronorme)..najbrži seriski skuter je runner iz 98 i derbi gp1 onaj model prije ovog kaj je sad fency-dency i od zračno hlađenih peugeot speedake koji može konkurirati ovoj dvojici jer je lagan...(ovo se odnosi na serijske modele s skinutim blokadama)
| | |
| | #49 (permalink) | |
![]() | Re: skuter do 50 ccm Citat:
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: ccm, skuter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |