| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi skuter do 50 ccm u Automobilizam i Motori forumu; pa da...samo pazi da žena ne poleti....ccc... sad samo čekam tvoju poruku..evo ronio i ja...cc šalim ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #52 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-03-07
Poruka: 51
![]() | Re: skuter do 50 ccm Citat:
ma pusti me kvragu,,,išli dva dana na igralište da proba da vozika malo ,,,,i sta se desi prvi dan prolazi pored zidica skoro da stoji i umjesto kočnicu da stane ona se zabuni i razvali po gasu ,,,,aj dobro nije nista ogrebala ,ali kako je odvalila gas do kraja prošla ma centimetar ispod nosečeg stupa od koša ,,,,ali drugi dan probava sad voznju obrnutim smjerom jer kao taj zavoj ona nezna savladati i napravi istu gresku samo ovaj put je pogulila malo plastiku ,,,jebiga ,,,nije to za nju ,,preniska je ali najvise je problem sto ima preveliki strah uopče kad sjedne na njega,,,,,,zakljucili smo da to nije za nju još negdje poginut na cesti ,njezin radijus sigurnog kretanja je u kuhinji na 2m okolo štednjaka,a dao joj ja auto ja cu na motor ,,,cccccccc još bolje ![]() | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 05-02-06 Lokacija: cro/zg/dugo selo Godina: 34
Poruka: 547
![]() ![]() | Re: skuter do 50 ccm mogu ti ponuditi skuter od 50cc dosta povoljno, i na neku otplatu. Evo pogledaj kod mene na - javi se na PM - , to se radi u Austriji u gradu Kremsu a agregati su od yamahe, jamstvo je dvije godine... Zabranjano je takvo reklamiranje na forumu - Joks Zadnji Uredio Joks : 13-04-07 u 11:58. |
| | |
| | #56 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-05-07 Godina: 17
Poruka: 4
![]() | Re: skuter do 50 ccm ...ugalvnom nisi lose prosa sto se aeroxice tiche... ja sam evo uzeo sebi sr 50 r factory motor fino ide na njemu je setup: Malossi Kita 70 Malossi Multivar Malossi Red Sponge Malossi Mhr Blue Racing Springs Malossi Primary Malossi Kevlar Malossi elektronika Malossi rolice Leovince ZX chrome for Ditech motor je presa 3000km uzea sam ga za 10milja motor u super stanju a ak uzimas vece uzmi si rs 250 jer to imam i vjeruj mi fino ide |
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,254
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: skuter do 50 ccm ja kao zenska osoba priznajem da se osjecam sigurnije kad muski vodi... voznju ajmo reci jer da mi zena tamo lamata okolo kap bi me strefila!!
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
![]() |
| Tagovi: ccm, skuter |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:00.