| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi Speedfight.. ne nije runner lol u Automobilizam i Motori forumu; ovak da vidite kaje pila a ne onaj runner,sr iliti kak god se vech zovu... aerox jao jao.. aerox ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Speedfight.. ne nije runner lol ovak da vidite kaje pila a ne onaj runner,sr iliti kak god se vech zovu... aerox jao jao.. aeroxulozheno za dijelove cca 2900€ skuterin se prodaje za 5000€ mozhete ga u franciji kupiti dakle da krenemo na posao:
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Najveći Car Foruma | Re: Speedfight.. ne nije runner lol jao..da smijem se roxu sr-u runneru.. lol jer ih svi voze.. od slidera je samo ovaj šit ispred nogu kolko ja vidim.. blokovi nisu od slidera nego neki ugradbeni kit za pežoa..ak te zanima pogledaj si ga na sc ili sa da to je minarelli vertikal makina i ima nosache skoro identichne pezho bloku zato je to gore.. al to je ipak sf.. ko i dok u fichu ubacish kawca masinu i dalje je ficho zar ne?? evo ti na fra pa si prevedi Citat:
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. Zadnji Uredio Vuxs : 06-02-08 u 15:14. | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-08-07 Lokacija: sb Godina: 22
Poruka: 86
![]() | Re: Speedfight.. ne nije runner lol daj vuks pricas gluposti pogledaj nosac masine, klasicna minarelli horizontalna, pogledaj poklopac vodene pumpe, pogledaj sam izgled dekla, i frga je okrenuta prema unutra tipicno minarelijevski ....kakav pežo bokte mislim sto bi netko stavljao pezo masinu i pravio neku jebacku preradu...kad sa peugeotom ne mos napravit upola onog sto mos na minarelliju, prednja maska je od slajdera kao sto i vidis kraj price |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:56.

aerox