| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi šta uzeti od 120-250 kubika?? u Automobilizam i Motori forumu; ajde sretno sa izborom... carlito nemoj da nam sad u te zadnje tri minute se predomisliš pa odlučiš kupiti baotiana ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #112 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? [quote=carllito;1061430]neznam koje šta tvrdio u vezi nexusa ali znam da je to vrlo dobar motor ali ne i onoliko koliko košta ![]() komkurencija nudi vrlo bogat izbor za manje novca, ![]() to ja pokušavam reći već neko vrijeme...nexus je dobar motor,ali aprilia vrijedi više od njega.a ako yamaha košta 29,a aprilia isto toliko definitivno mislim da je sportcity najbolji...mislio sam da je yamaha jeftinija
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
| | #117 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 30
Poruka: 4,492
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? ža mi je šta ću te razočarati ali aprillia mi je ipak u ovm trenutku na zadnjem mistu,nesviđa mi se njihov dizajn osim beverlya a on je ipak preskup ![]() ali opet ja znam sam sebe iznenaditi tako da sve je moguće ![]() i ovaj atlantic mi je presavršen ali nažalost cijena nije ![]() ![]() Zadnji Uredio carllito : 29-07-08 u 16:29. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:39.