| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi šta uzeti od 120-250 kubika?? u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: Vuxs spamsoje jebem te u chmar slika je od desetke Ne diraj mi spamsoja... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #13 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? nema dara i savjeta ![]() dakle šta bi bio zaključak,koji da uzmem?
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 24-10-07 Lokacija: Zadar Godina: 26
Poruka: 245
![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? ako zlis nekakavu jurilicu, gori ti je vec receno... ako zelis neki skuter, za kkrstarenje p ogradu, a lova nije problem, onda nesto od piaggia ili gilere... bar sa njima znas da neces pogrisiti... nexus, beverly... |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? ![]() Ti to mene malo pikaš ha Ne volim davat savjete za nešto šta nisam siguran. Šta ja znam ... da sam na tvom mjestu, pogledao bi nekoliko modela kojji mi se sviđaju, usporedio bi cijene, i kada bi mi se suzio izbor na dva modela, onda bi se malo više raspitao oko njih. Bolje da ti odgovori neko ko se malo više razumije u skutere. Ja znam samo da bi ja radije 250 nego 125. Eto, da ne ispadne kako se guram u svaku temu ![]() Zadnji Uredio Dar1 : 04-07-08 u 08:01. |
| | |
| | #17 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? sviđa mi se i gillera i yamaha ali čini mi se da imaju i dooobre cijene ![]() evo moj jedan prika kupio kineza od 125 kubika,motor ide ko lud a s njim nema problema pa me to zbunjuje ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #19 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? nisam,pretanak mi je ![]() voza sam sve i svašta ali ipak se nemože usporediti 50ccm s 150/250ccm..ustvari kupujem motor za lito ali bi svejedno volio da lipo ide ![]()
| | |
| | #20 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? Slažem se. Evo samo jedno: Ja mislim da skuter s kojim ne možeš pratit ostali promet je opasan. Sa slabijim skuterom predugo traje zaobilaženje sporijih, na bržoj cesti, svi tebe zaobilaze.. glava u torbi. (moje mišljenje) Za mene bi svaki skuter morao ić barem 110-120 tako da možeš pratit neki gradski promet koji ide oko 80-90, a ipak ga ne ubijaš u pojam i još ima neku rezervu do maksimalnog režima rada. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:29.