| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi šta uzeti od 120-250 kubika?? u Automobilizam i Motori forumu; dar1..nisi bash u pravu.. svaki 110-120..nene...50 ccm je taman 80.. jer jeboga..to 12-max 13' ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #22 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: tamo di je sve po mom... Godina: 31
Poruka: 4,411
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? Citat:
![]() s 50 kubika si ti potencijalna opasnost na cesti jer nepratiš promet jednakom brzinom dok jači skuteri od 125 do 250 kubika to prati bez problema ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni, pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #23 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,688
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? Citat:
. pedesetke idu kolko idu. ne mislim da bi sa 12 cola jurio 120, nego da su sporiji skuteri u većoj opasnosti nego oni malo brži. To sam htio reć. | |
| | |
| | #25 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? Ninja 250 je novi model za naše tržište u 2008. Cijena je oko 30 500 kn, dvocilindrični vodom hlađeni motor sa 4 ventila po cilindru i maksimalne snage 32 KS, maksimalna brzina oko pravih 160. Sve u svemu best buy motocikl od 250 kubika zašto njega nebi uzeo još je prava sportiva ![]()
__________________ |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 11:13.

. pedesetke idu kolko idu. ne mislim da bi sa 12 cola jurio 120, nego da su sporiji skuteri u većoj opasnosti nego oni malo brži. To sam htio reć.