| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi šta uzeti od 120-250 kubika?? u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: carllito da strašno je jeftin a nevolim te skutere od 250 koji idu na izgled 50-... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-06-08 Lokacija: zagreb
Poruka: 990
![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? Citat:
Različiti ukusi. ![]() Ima jedan moj frend Derbia od 50 kubiga i sad si je kupio gileru od 200 kubika i kaže da gilera ide prebolesno za razliku od ovoga (što je i normalno) ali da derbi puno bolje leži na cesti od ovoga. Pa sam ti predložio da uzmes derbia od 250 kubika jel je dosta brz a i dobro leži na cesti. Samo dobro namjeran prijedlog | |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? Citat:
uzima bi nešta tipa maxi skutera po pristojnoj cijeni ![]() | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? yamaha tzr 125 honda nsr 125 cagiva mitto evolution cagiva freccia C 12 R ili ninja 250 ako si željan malo adrenalina
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:20.