| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi šta uzeti od 120-250 kubika?? u Automobilizam i Motori forumu; kakvo je to čudo?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #45 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? carllito od odabranih bih uzeo drugi izbor! ja bih na tvom mjestu uzeo piaggio beverly 200,ili piaggio beverly 250i.... vidio sam par puta na cesti gileru nexus 250 i djeluje mi glomazno,pa ako već kupujem nešto do 250 kubika onda bi se rađe odlučio za gileru vxr 200,nego nexusa. razlika je u tome što nexus ide nekih 5-10 km/h brže,potegne do 140!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? Citat:
![]() meni je najnapetiji 2,1,4 pa tek onda ovaj 3 ![]() jebate ova gillera je ipak malo preskupa ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-03-07
Poruka: 115
![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? meni najbolje izgleda prvi (koji je to model) prava skutercina pogledaj i yamaha XC 125 i CYGNUS X-MAX 125 nisu skupi za ono sto nude Zadnji Uredio mjuve29 : 13-07-08 u 15:41. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? i meni ovaj prvi izgleda vrlo moćno samo neznam kakve je kvalitete i koliko je pouzdan ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-12-06 Lokacija: Otok Krk Godina: 17
Poruka: 390
![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? Mislim da bi ozbiljno trebao promisliti o Apriliji Sportcity...ovi skuteri 2,1 i 4 ti imaju drugačiji volan ako malo bolje pogledaš i ugođaj u vožnji je 0.Imaš feeling kao da voziš kočiju...GROZNO.Sportcity ti pruža sve.Ima ti naprijed DVA diska za kočenje,malo je jeftiniji od konkurencije i mislim da bi obavezno trebao navratit do nekog od zastupnika aprilije jer je motor genijalan.,niš mu ne fali.Ima ga jedan iz mog mjesta i govori da komotno na broj cesti kolje aute i da nije imao ama baš nikakav kvar...uglavnom sve najbolje čovjek govori o njemu.Po meni bi bio grijeh uzeti nešto osim Sportcity-a
__________________ ---nogomet i motori u krvi--- |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:54.