| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Skuteri i Motori Raspravljate o temi šta uzeti od 120-250 kubika?? u Automobilizam i Motori forumu; Citat: Pravi autor: HPetrovic1989 jonway-matere ti,nikad čuo za tu marku! iskreno i ne u poplavi tih kineza!! znaš ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 22-02-07 Lokacija: Yuma -3:10 Godina: 31
Poruka: 4,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? iskreno i ne u poplavi tih kineza!! znaš ti nešto više jer imaju zanimljivu ponudu?
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? nije loš,ali mi se ne sviđaju u x7-ice njegova prednja svjetla,malo su mi prevelika.... dobar mi je carlitov izbor, ali meni nekak najljepši izgleda beverly 250 i... neki dan vidio malagutija madisona 125-icu...kolki je majke ti,po veličini nikad ne bi rekao da je 125-ica
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? jeje pa prije bi x7 nek beverlya..beverlya ja nekak ne smatram za maxi skuter.. a frend mi imao madisona 125..yebeniza skuter ali slab
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
| | #55 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? ![]() iskreno beverly je prelip skuter ali koliko i čujem dosta precijenjen ![]() evo jedan koji nije precijenjen a isto ulazi u uži izbor ![]() honda SH 150 ![]() ovaj ide ko lud a i koliko čujem skoro se nikad ne kvari,cijena je otprilike 24 000 kn ko i ovome malagutiu madison 125 što ga petrović predlaže ![]() ![]() ----- evo još 2 koja ulaze u uži izbor!? još jedan kymco people 250 ![]() i jedna yamaha x max 125-cijena malo izlazi iz novčanih okvira ali za mene je yamaha ipak yamaha ![]() ![]() X-MAX 125 Detalji: 4-TAKTNI, 1 CILINDAR, VODENO HLAĐENJE BOJE: CRNA, PLAVA, SREBRNA ccm: 125 ccm kw: 10,36 kw kg: 153 kg Cijena: 29.990,00 kn
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... |
| | |
| | #58 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? beverly 32.000 kn honda je oko 24.000 kn malaguti oko 23.000 kn kymco 18.000 kn a yamahe vidiš !? ovaj kymco i honda su mi "najviše" u igri ![]()
| | |
| | #59 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? ako je beverly 250, onda nije čudo da je toliko skuplji. Bez obzira na to što su u pitanju skuteri, jednocilindrični 4T motor je druga priča u odnosu na 125 ili 150. Jesi li razmišljao o kupovini boljeg, ali polovnog? Mislim da za cijenu najjeftinijeg ovdje novog, možda dobiješ par godina starog beverly-ja sa desetak tisuća km? ..ili bi svakako novog? ne znam, ali pretpostavljam da se ta honda ne proizvodi u japanu. To bi trebalo provjerit da nebi za 24000 kn kupio kimka s naljepnicom od honde. Ne znam za skutere, ali znam da je slična situacija sa nekim hondinim strojevima. Zato mi ovo pada na pamet. Zadnji Uredio Dar1 : 14-07-08 u 22:01. |
| | |
| | #60 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: šta uzeti od 120-250 kubika?? Citat:
nisam razmišlja o polovnom,novo je novo ![]() taj beverly što je priša 10-tak tisuća je ogreban 20-tak tisuća puta i opituran 30-tak puta ![]() hvala,ne hvala.. uglavnom honda i kymco su mi "napeti" ![]()
__________________ slušaj kako grmi,kako more pjeni pitaju te jesu li zaboravljeni... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:48.